Sexuální fantazie mužů nezná hranice

Snad neexistuje muž, který by neměl své tajné představy a touhy, na které se stydí před svojí polovičkou byť jen pomyslet. Zkusme poodhalit tato tajná přání a poskytnout partnerům žádanou rozkoš, aniž by si o ni museli říkat. S výběrem těchto nepříliš často vyslyšených přání nám pomáhalo několik desítek mužů.

Trocha voyeurství neškodí

Dívat se potají na někoho, kdo se oddává jakékoli intimní činnosti, ať už je to sprchování, čurání nebo převlékání, je rajcovní pro drtivou většinu mužů. Ještě rajcovnější je, když se mohou dívat se svolením partnerky. Stejný názor na věc má i sedmadvacetiletý Petr.

„Rád pozoruji svojí přítelkyni, když jsem ve vaně a ona si potřebuje dojít na toaletu. Přiznám se, že v souvislosti s tím už mě několikrát napadlo, jaké by to bylo, kdyby se vyčurala přímo na mne.  Bohužel nemám odvahu ji o to požádat. Ale se sledováním v podobných situacích problém nemá. Ráda mi třeba předvádí autoerotické hrátky v ložnici, aniž bych se ji směl dotknout. To mě bere,“ dodává.

Veřejná klasika

Trochu ohrané, ale pořád velmi žádané je zažití erotických hrátek na neobvyklých místech. Převlékací kabinky nejsou pro každého to pravé, ale co třeba v autě na parkovišti podzemních garáží v nákupním centru? Nebo uprostřed lesa při příjemné procházce? Trochu ostřejší zážitek má i jeden z dotazovaných mužů.

„Jednou jsem si to s manželkou rozdal v opuštěné poslední řadě kinosálu. Film nestál za moc a nabídka netradičního sexu se nedala odmítnout,“ usmívá se sympatický Roman (32)

Nezkušená lolitka

Snad každý druhý z dotazovaných uvedl mezi souhrn svých tajných tužeb i tu, kde v jejich představě figuruje mladá, nezkušená slečna, kterou by mohli zasvětit do tajů erotična. Ačkoli je u většiny mužů touha nesplnitelná, není důvod, proč byste si nemohla na jednu takovou lolitku zahrát a nabídnout se jim ve verzi o řadu let nezkušenější.

„S přítelkyní máme leccos za sebou, ale mezi naše nejoblíbenější postelové hry patří ta, ve které ona vystupuje jako ještě panna. Je to děsně sexy,“ vypráví Aleš (29)

Jízda za jízdy

Mezi dalšími, poměrně často uváděnými touhami se vcelku často objevovala zmínka o sexu za volantem. Mnoho mužů by rádo prožilo orální sex, zatímco se věnují řízení automobilu. Ostatně, proč to nezkusit? Ale nezapomínejte na bezpečnost!

Změna prostředí

Žádný muž neodolá, pokud za ním přijdete s nabídkou sexu, a pokud milování okořeníte něčím tak obyčejným, jako je změna prostředí, ve kterém se většinou potkáváte, bude zážitek ještě lepší.

„S manželkou čas od času využíváme hodinové hotely. Pokoje jsou uzpůsobeny tomu, k čemu přednostně slouží a tím nám odpadá vymýšlení alternativních řešení, chceme-li vyzkoušet něco nového. Kupříkladu, k naší posteli totiž manželku připoutat nemohu. Navíc jsou na pokojích vířivky a zrcadla, a tak vůbec…,“ popisuje Vašek (37)

Zdroj: názor autora, názory dotázaných







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat