Když se do postele vkrade stereotyp

Už to není v posteli takové jako dřív nebo jaké byste to chtěli mít? Nejste v tom sami! Následující problémy jsou jedny z nejčastějších. A my máme řešení pro každý z nich.

Když jste s někým delší dobu, může se do vaší postele pomalu vplížit rutina a všednost. Divoké týdny, kdy jste se jeden druhého nemohli nabažit, jsou pryč. Sexu je stále méně a méně, a už není ani tak vzrušující a napínavý. Ale to je normální, v této situaci se ocitá nespočet párů. Dobrá zpráva je, že na každý problém existuje řešení.

Když nemáte na sex čas

Mohou nastat situace, kdy jednoduše na sex opravdu nemáte čas – právě se stěhujete, máte novou práci nebo renovujete. Ale nikdy nenechte větu „nemám čas“ platit obecně. Protože když máte večer čas na televizi nebo na internet, pak máte určitě čas i na sex.

Dohodněte si s partnerem, jak často se chcete milovat. A je jedno, jestli si dohodnete dvakrát denně nebo jednou za dva týdny – dodržte to! A domluvte také, jaké důsledky bude mít, když plán někdo nedodrží.

Vy byste rádi vyzkoušeli nějaké pomůcky, váš partner ale ne

To, že jeden z partnerů chce vyzkoušet sexuální pomůcky, nevypovídá nic o tom, jak je spokojený s dosavadním stavem. Ale ve skutečnosti je to právě nejčastější problém. Partner návrhem velmi rychle získává pocit, že jeho schopnosti nejsou dostačující.

Řekněte partnerovi na rovinu, že touha vyzkoušet nějakou sexy hračku nemá nic společného s jeho výkonem. Kromě toho mu sdělte, co si představujete a přejte. Na oplátku můžete nabídnout splnit nějaké přání jemu.

Sex už pro vás není emočním prožitkem

Často se stává, že u dlouhodobých párů je sex už jen rutina. A tak občas při sexu utečou myšlenky jinam a společná chvíle už nemá potřebnou emoční hodnotu.

Dívejte se svému partnerovi do očí. Když se budete dívat na obličej milované osoby, zůstanete u ní i v myšlenkách. Tak bude váš sex zase intenzivnější a mezi vámi opět vznikne to pravé spojení.

Váš partner nemá rád orální sex

V mnoha vztazích je to tak, že ačkoli partnerka provozuje ráda a často u svého partnera orální styk, on naproti tomu se nedokáže přimět k tomu, uspokojit ji ústy.

Důležité je najít důvod této nechuti. Na zápach pomůže společná koupel, na chuť zase šlehačka nebo čokoláda.

Vaše chuť na sex je různá

Jak často má někdo chuť se milovat, je otázka ryze individuální. Je proto velmi těžké najít nějakého společného jmenovatele. Ale i na tento problém je řešení. Pokud od jednoho z partnerů iniciativa nikdy nevyplyne, protože se touha neozývá tak často, pak by měla zůstat zachována určitá otevřenost. Protože kdo se otevře svádění svého partnera, časem chuť na sex sám objeví, takže nakonec rozdílnost libida partnerů už nepředstavuje tak velký problém.

S miminkem je všechno jinak

Dítě změní v životě úplně všechno. Především v době hned po narození je najednou všechno ostatní důležitější než sex. A to je také v pořádku. Nepouštějte ho však z očí na dlouho. Jak to ale udělat, když ten drobeček vyžaduje veškerou vaši pozornost a energii?

Řešení je banální, ale účinné – zařiďte si pravidelné hlídání. V době, kterou tak budete moci s partnerem strávit, se budete cítit znovu více jako manželé. Nakonec, určitě po sobě chcete toužit ještě i za pět nebo deset let.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat