Masáže intimních partií vás vystřelí do erotického ráje

Změna, zpestření, chvilka o samotě, znovuobnovování důvěry mezi milenci. Přesně tohle představuje masáž pánského klína, která se mezi muži těší velké oblibě. Že s ní ještě nemáte zkušenosti? Navlhčete svoje ruce a dopřejte partnerovi skutečně hlubokou relaxaci!

Poznáte rozdíl mezi klasickou stimulací penisu ve stylu „předkožka nahoru a dolů“ a masáží pánského klína? To druhé je o dost pomalejší. Masáž prostě není honění. Jejím smyslem jsou příjemné chvilky bez zodpovědnosti na mužské straně. Všechno je ve vaší režii, milenec nedělá vůbec nic. Není aktivní, nezahajuje sex jako obvykle, jen přijímá, co se mu nabízí. A to pánské klacíky milují! Tápete, jak s masáží začít?

Usaďte ho

Najděte pozici, která je pro vás oba pohodlná. Pokud se vaše svaly unaví, nebo začnou bolet, budete vyhlížet konec masáže. Jenže otrávená masérka není dobrá masérka! Na to se musí jinak. Obvykle muž leží na posteli a jeho partnerka sedí mimo okraj lůžka. Ovšem jakákoli jiná pozice, ve které se cítíte dobře, zafunguje úplně stejně. (V případě, že v průběhu masáže potřebujete pozici změnit, udělejte to. Pořád lepší, než se trápit se ztuhlým krkem.)

Lubrikujte

Dostatek lubrikantu je alfou a omegou. Vaším cílem je co nejvíce minimalizovat nepříjemné tření a oděrky. Pro to správné mazadlo však nemusíte spěchat do erotického obchodu, bohatě postačí, když ze svých domácích zásob vytáhnete kokosový olej či sladký mandlový olej. Jinak použijte lubrikant na bázi silikonu, který se pomaleji vstřebává. Taky počítejte s tím, že bez starého ručníku, který ochrání povlečení, se masáž neobejde.

Chvilka v jiném světě

Zahřejte si ruce a nastavte časomíru. Super je všechno mezi 30 až 60 minutami. Nepodvádějte. Protějšek skutečně potřebuje aspoň půl hodiny na to, aby se dostatečně uvolnil a začal hluboce relaxovat. Musí si na vás trochu přivyknout. Než se dostanete do samotného klína, dejte mu pár minut na „rozkoukání“. Polibte ho, prsty zajeďte do vlasů. Až se několikrát dotknete stehen, přistupte blíž a věnujte se všem částem penisu.

Šourek (semenný provazec), spodní hřídel či frenulum (uzdička penisu). To všechno si zaslouží pozornost, a to víc než jednou. Hodně stáhněte předkožku, tu jednou rukou přidržujte u kořene penisu a dlaň druhé ruky položte na žalud (špičku) tak, že palec zůstává nahoře, zatímco zbylé čtyři prsty zajedou do spodní části žaludu. Dlaní a palcem se pak hladí celá špička pyje. (Tento hmat se nazývá duha.) Po očku sledujete partnerovy reakce. Ne všechny klacíky jsou stejné.

A co zakončení?

Musíte se ujistit, že to, co děláte, je pro vašeho partnera skutečně příjemné. Ať už se však ptáte jakkoli, nepřestávejte masírovat. Hnětejte varlata, pracujte s tlakem i rytmem. Penis uchopte oběma rukama a napodobujte ždímání ručníku. Klidně si ale vymyslete vlastní techniky. A co když milenec bude chtít vyvrcholit? Zeptejte se ho, zda máte pokračovat a přivést jej k orgasmu – a nechte to na něm. Primárním cílem to sice není, nicméně masáž s bonusem je přece jen hezčí. Nebo to snad vidíte jinak?

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat