Masáž prostaty je cesta k explozivnímu orgasmu

Neuvěřitelné, ohromující a nesmírně silné. Takhle muži hovoří o vyvrcholení vyvolaném masáží prostaty. Slastný tlak, který při něm prožívají, lze přirovnat k explozi a velmi prudkému uvolnění nahromaděné energie. Dopřejete právě tohle i svému milenci?

O tom, že ženy mají svůj bod G, se ví. Tenhle houbovitý výběžek pojmenovaný po německém gynekologovi Ernstu Gräfenbergovi sídlí na přední stěně vaginy mezi stydkou kostí a dělohou. Při jeho hledání je třeba obrnit se trpělivostí, nicméně výsledek rozhodně stojí za to. Vaginální vyvrcholení má totiž úplně jiné zabarvení než to klitoridální. Orgasmy vyvolané stimulací bodu G jsou zkrátka od „klasiky“ diametrálně odlišné. Navíc mohou být i mokré (1).

Větší než malé množství tekutiny

Ano, mokrý orgasmus není pouhým výmyslem novodobé pornografie, ale faktem a žádaným stimulantem. Je totiž známo, že squirting přitahuje pozornost mužů i žen (2). Pánové však dámám závidět nemusejí. I oni mají svůj bod G – a tím je prostata neboli mužská předstojná žláza (3), která se dá dráždit buď nepřímo, masáží hráze, nebo přímo, přes stěnu konečníku (análním sexem).

Bod P

Tyto orgasmy jsou uváděné jako mnohem silnější, více vzrušující a intenzivnější. Aspoň v porovnání s těmi, kdy partner zasune penis do pochvy, udělá několik pohybů a ejakuluje. Muži, kteří s vyvrcholením skrz prostatu mají zkušenosti, mluví o ohromujících zážitcích a vlnách potěšení kolujících po celém těle (4). Nestál by o něco takového i váš partner?

Hygienické zásady pro větší pohodlí

Pokud se dohodnete, že si s prostatou láskyplně pohrajete, musíte vědět, že je to malá citlivá žláza plná nervových zakončení. Najdete ji v blízkosti základny penisu (5).

A čím začít? Řádné osprchování nebo klystýr se hodí, ale nic z toho vyloženě není podmínkou. Pod milence však určitě v rámci prvních pokusů dejte ručník a následně mu dopřejte uvolňující masáž ramen, nohou a třísel (přece jen se taky musí psychicky i fyzicky naladit) a poté, až bude připravený, opatrně vložte řádně mazaný prst nebo hračku (ideálně zakřivenou a nasměrovanou k přední části těla) do jeho konečníku (6). (Využít můžete i latexové rukavice.) 

Na břicho a dolů!

Prostatu, ať už v pozici na zádech, na břiše nebo na boku, nahmatáte asi 5 centimetrů hluboko a poznáte ji tak, že připomíná zralou švestku. Má-li váš partner trochu problém se staženými svaly, použijte malý trik. Opřete ho o pevnou podložku a požádejte, aby se předklonil a dal špičky nohou k sobě a paty od sebe. Používejte krouživé pohyby a využijte sílu střídavého tlaku (7). Obvykle to příliš dlouho netrvá a orgasmus je na světě…

Zdroj: (1) www.cs.wikipedia.org/wiki/Bod_G, (2) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35388532/, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4896089/, (4) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29265651/, (5) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4968575/, (6) názor autora, (7) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3801596/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Italská fazolová polévka

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat