Ustlaná postel vnese čerstvý vítr do vašich sexuálních plachet

Podle jedné studie může tenhle všední rituál přinést čerstvý vítr do vašich sexuálních plachet. A ne, nemá to nic společného s novými sexuálními praktikami…

Podle jedné studie je pro uspokojivý sexuální život žádoucí, abyste stlali postel. Ano, čtete správně. Kdo totiž narovnává prostěradla a skládá peřiny, má údajně sex mnohem častěji. V provedené studii se tázali 2000 osob na jejich ranní rituál a jak se tento odráží na jejich sexuálních zvyklostech.

Stlaní postele osvěží váš sexuální život

Výsledkem této studie je, že lidé, kteří si svoji postel každé ráno ustelou, mají sex třikrát týdně, zatímco ti, co nechají peřiny rozházené, si pak sexu užívají jen dvakrát týdně. No smůla, že?  42 procent účastníků studie, kteří peřiny skládají, navíc přiznalo, že by jim vadilo, kdyby jejich potenciální partner peřiny pravidelně neustlal. A tomu my rozhodně rozumíme!

Takže pokud si chcete užívat sexuálních radovánek třikrát a víckrát týdně, je potřeba jediné – ustlat si každé ráno postel… Jenom si dejte pozor na to, abyste v toužebné vidině večerního sexu nesložili peřiny hned po probuzení. Polštáře a peřiny nechejte nejdříve trochu vyvětrat, jinak byste mohli dokonce uškodit svému zdraví.

Neustýlejte hned po probuzení

Kdo sklidí postel hned po probuzení, je sice možná šťastnější (viz výše) a viditelně i pořádnější. Ale na druhou stranu tím také připravuje perfektní prostředí pro roztoče. Ráno je totiž naše postel ještě trochu teplá a díky potu i trochu vlhká. Pokud toto prostředí zachováte přikrytím peřiny, vytvoříte to nejlepší mikroklima pro ničím nerušený život roztočů. A zatímco se to zdravým lidem může zdát až nechutné, alergikům to dokáže jejich život pěkně znepříjemnit.

Nechte raději peřiny trochu vyvětrat při otevřeném okně, tak se zbavíte nejen roztočů, ale dostanete do ložnice i čerstvý vzduch. Teprve po snídani a ranní hygieně můžete peřiny složit. A pak se můžete těšit ze zdravého prostředí i bohatého sexuálního života.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat