Těsný klín pro intenzivnější sexuální zážitek

Toužíte-li po tom, aby váš klín byl těsnější, skoro jako zamlada, můžete vyzkoušet několik triků. Který z nich je nejúčinnější a jakou metodu rozhodně nepřehlížet?

Těhotenství a porod ženské kráse příliš neprospívají. Ňadra jsou povislejší, taktéž větší hmotnost a prostorový objem plodu ve středové oblasti těla vytváří tah na všechny podpůrné měkké tkáně v pánvi a pánevním dně (1).

Každá další gravidita působí jako zátěž, přičemž platí, že tkáň, která je poškozena během těhotenství a porodu, už nikdy neobnoví svoji originální elasticitu. (Během porodu se vagina roztáhne a zůstává širší, neboť puboprostatické svaly spojující stydkou kost s pánví ztratí svůj tvar.) Pak se při sexu může zdát, že pochva je prostornější, zatímco penis se v ní ztrácí (1). Chcete mít svůj klín o něco těsnější? Pak zvažte, který postup skutečně stojí za to!

Stahovací krémy

Nejúčinnějšími metodami při stahování pochvy je intimní operace, které se říká vaginoplastika (2). Spočívá v zúžení pochvy, a navrácení tonusu, který se v důsledku porodu nebo stárnutí snížil. Zúžení poševního vchodu obvykle vyjde zhruba na 15 000 korun, plastická operace pochvy už překračuje hranici 20 000 korun. Zdravotní pojišťovna tyto výkony hradí pouze ve výjimečných případech, tedy při vrozené anomálii nebo problémy s únikem moči.

Co se týče dalších možností, jako třeba volně prodejných krémů, jsou výsledky pochybné, nicméně zázraky se někdy přece jen dějí. Na trhu jsou k mání takzvané V-tightening gely (3), které jsou speciálně navržené tak, aby pomohly obnovit pružnost vnitřního svalu vaginální stěny. Vytváří tak stahovací efekt. Jejich nevýhodou je určitá doba používání a stejně jako v případě vaginoplastiky i vyšší cena (30 mililitrů okolo 1600 korun).

Utěsňující pilulky

Perorální pilulky jdou další z metod, o kterých se mluví. Tyto pilulky jsou obvykle vyrobeny z fytoestrogenu, kterým je estrogen z rostlinného zdroje (často se jedná kupříkladu o jetel luční). Tyto pilulky mají omladit vaginu a stáhnout ji. Předpokládá se taky, že zvyšují sexuální potěšení tím, že podporují citlivost pochvy a stimulují libido. Zda je to skutečně tak, však zatím nikdo nedokázal.

Mýdla a gely versus cvičení

Krémy a pilulky nejsou to jediné, co je k mání. Gely a mýdla, nanesená na vnitřní stěny pochvy, nejsou žádnou novinkou. I v tomto případě se však o účincích, navíc trvalejších, dá pochybovat (4). To u Kegelových cviků je to jiná písnička. Cviky na pánevní dno, pokud jsou provedené správně, na pochvu mají pouze pozitivní vliv (5).

Jsou nápomocné při zácpě a močové inkontinenci – a utahují rozkrok. Akce svalu je podobná, jako když zastavujete proud moči. Pro začátek svaly držte zatnuté po dobu tří sekund a poté je uvolněte. Udělejte to pětkrát a celou sekvenci opakujte třikrát. A nepodvádějte. Díky pravidelnému poševnímu workoutu zlepšíte i svůj orgasmus (5)!

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6144551/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5560421/, (3) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24118497/, (4) názor autora, (5) www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK555898/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Dušená kuřecí prsa

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat