Ostré intimní hrátky se zázvorem

Za dlouhých zimních večerů se dá spát, číst nebo milovat. Toužíte po nějakém zpestření, které by vás doslova vystřelilo ze židle? Kupte si zázvor, oloupejte ho a použijte jako sexuální pomůcku!

Zázvor je oblíbenou zimní potravinou a léčivem. Obsahuje vitaminy A, B, C, E a tělu dodává prospěšné minerály. Také posiluje imunitní systém, ulevuje od příznaků nachlazení, rýmy, angíny a zažívacích potíží, působí antibakteriálně, snižuje hladinu cholesterolu a chrání tělo před civilizačními chorobami. Jeho citrusová chuť je velmi charakteristická a pikantní (1). A proto zázvor někteří milenci používají v rámci BDSM hrátek, které jsou plné otroctví, her na disciplínu, dominance a submisivity. Také ho vidíte jako prostředek k trestu v rámci análního sexu?

Ocasy v pozoru

Zasouvání zázvoru do análního otvoru, kterému se říká figging, není nic nového, vlastně má dlouhou historii. Historické prameny říkají, že se zázvorem trestaly otrokyně ve starověkém Řecku, čímž se inspirovali i Římané. Souběžně s tím se jednalo o již zakázanou praxi chovatelů koní, pro niž má angličtina termín gingering (2). Aby kůň nesl ocas výš, přikládali farmáři do konečníku zvířete dráždidlo –⁠ syrový zázvor. U moderních milenců současnosti však takhle bylinka plní funkci análního kolíku. Ale proč vlastně, když to tak pálí? Pokud máte zájem zjistit přednosti takového počínání, přejděte k praxi.

Ukážu ti, kdo je tady pánem!

Dohodněte se s partnerem, že bude zastávat roli dominantního milence, který potrestá neposlušnou partnerku za nesplnění úkolu. Zázvor oloupejte ostrým nožem nebo škrabkou a dejte mu nějaký tvar. Zaoblený, zúžený konec usnadňuje vkládání. Jakmile je zázvorová „zástrčka“ vyřezána, nechte milence, aby vám ji zasunul do zadního otvoru. Pokud hned nic necítíte, vydržte. Na efekt můžete čekat i několik minut (3).

Co budete vnímat?

Vše začíná chladným pocitem, poté v závislosti na obsahu gingerolu přichází na řadu štípání. Jakmile šťáva uschne, pálení trvající asi tak 10 minut až 1,5 hodiny, ustupuje (záleží na stáří zázvoru a množství olejů). Někteří lidé rádi mučení v rámci partnerských hrátek posouvají mnohem dál, proto ihned po vytažení zázvoru, když je konečník stále ještě podrážděný, přecházejí přímo k análnímu sexu.  A dělá jim to dobře (2).

Z análu do pochvy?

Receptory bolesti a slasti v mozku jsou stejné. Při tvrdším sexuálním zacházení se do těla uvolňují omamné látky podobné morfiu, takže ve výsledku se, a to bez ohledu na záměr, může dostavit rozkoš (4). A co když se zázvor zasune do klína?

U pochvy je třeba počítat s tím, že pH vagíny je kyselé (v rozmezí od 3,5 do 4,5), kdežto zázvor má pH od 8 do 8,5, je tedy silně zásadotvorný a pravděpodobně naruší citlivé poševní prostředí. Pokud hodnota pH pochvy překročí 4,5, začnou se rozvíjet nepřátelské bakterie, které vyvolávají infekci. Ta se projevuje výtokem, zápachem nebo svěděním (5). Stojí to za risk?

Zdroj: (1) www.en.wikipedia.org/wiki/Ginger, (2) www.en.wikipedia.org/wiki/Figging, (3) názor autora, (4) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30633468/, (5) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8618584/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat