Sex ve vaně zpestří chmurné dny

Jen se tak na chvíli zamknout v koupelně a užít si emocionální i fyzickou blízkost s partnerem. Ne, to není sen, ještě dnes večer se oddejte sexy hrátkám ve vaně, o kterých se nikdo nic nedozví. Lepší plán na chladné dny neexistuje!

Práce z domova, distanční výuka a další denní závazky lásce a sexu moc neprospívají. Partneři jsou unavení, vystresovaní, postrádají klid a čas sami na sebe. Proto je fajn, když udělají něco nevšedního a příjemného. Třeba se pomilují ve vaně! Následujte je a dostaňte ze sebe stres a napětí!

Právo na rozkoš

K tomu, abyste přešli z režimu rodičů do režimu milenců, využijte jednu skleničku vína. Uvolníte se a odstraníte zábrany. Vyhraďte si půl hodiny času, koupelnu zamkněte a dětem pusťte pohádky. Zvuk tekoucí vody vám poskytne alibi a zároveň zamaskuje slastné vzdechy. Počítejte však s tím, že je-li vaše vana příliš úzká, budete muset improvizovat a vyzkoušet pár poloh, než najdete tu pravou.

Voda odplavuje přirozené poševní sekrety

Nejdřív zkontrolujte teplotu vody a odstraňte dětské hračky a drogerii, která by mohla spadnout na zem a způsobit nežádoucí hluk. Smiřte se s tím, že svíčky dělají parádu jen ve filmech. Z hlediska bezpečnosti si na ně nechte zajít chuť a zvolte tlumené světlo. Možná zvažte i osobní pojistku, konkrétně silikonový lubrikant, díky kterému se vaše milování stane pohodlnější a méně bolestivé. V rychlosti připravte i župany a měkké ručníky a užijte si společné koupání.

Rekvizity, které nevzbuzují pozornost

Navzájem se umyjte, probuďte své klíny s pomocí vzájemné masturbace či orálního sexu (vy můžete sedět na vaně), nebo se o ni opřete tak, aby byla možná tolik oblíbená psí poloha. Pokud je vám něco z toho nepříjemné, zainvestujte do polštáře se dvěma přísavkami, který se upevní na vanu či její okraj. Vhodná jsou i protiskluzová madla.  

I stísněné prostory inspirují

Využívejte hrany koupelnového nábytku, obliny, koberečky, taburetky, cokoli vás napadne. Ale pokud to rozměry vany dovolují, určitě vyzkoušejte sex přímo v ní, třeba tak, že si milenci sednete do klína čelem k němu. Rytmus vašich boků vodu rozpohybuje a ta vám při kopulačních pohybech bude pomáhat udržovat tempo. Všechno však záleží na osobních preferencích a aktuálních možnostech. Vodu stále nechte pomalu téct a udržujte tak stálou teplotu příjemnou pro oba. Po sexu se můžete namazat hydratačním mlékem a péči jeden o druhého dovést k dokonalosti. Tak co, už se těšíte?

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Italská fazolová polévka

(5 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat