Single lidé se sexy myšlením

Samota? Tíživá i skvělá! Využijte toho, že zrovna nemáte žádného partnera a soustřeďte se jen a jen na sebe. Bez výčitek – a včetně sexu. Podpoříte tak své ženství i smyslnost!

Mnoho lidí, kteří zrovna nejsou ve vztahu, podléhají sexuální frustraci a vzdávají se intimních chvilek a sexuálního potěšení, vlastně jenom proto, že nikdo není poblíž. Jenže to je špatně. Při sexuálním půstu ztrácíte kontakt se svým ženstvím. A nejen to. Podléháte splínům, trpíte na výkyvy nálad, přeháníte to s prací, koníčky, špatně spíte a žal ze samoty zaháníte jídlem (1). Dost. Pokud se poznáváte, pak je ten nejvyšší čas vrátit se na erotickou trať a zpátky získat svoje tělo i duši!

Pečujte o sebe

Sexualita a vztahy se vzájemně nevylučují, učení se o svém těle je životně důležitým procesem při rozvíjení zdravé sexuální identity. Proto co nejčastěji masturbujte a věnujte pozornost tomu, co vám dělá dobře. Vědomý přístup k vlastnímu potěšení vám dá šanci lépe prozkoumat osobní a hlubší pocity. Sledujte, jak vaše tělo reaguje na různé podněty. Kdy jindy zbývá prostor pro takové sebezkoumání, když ne v single stavu? Nečekejte, až přijde ta správná osoba nebo správný čas. Žijte teď a tady (2).

Mějte orgasmus

Uvolňování endorfinů vyvolané orgasmem vám může poskytnout skvělou náladu a podpořit spojení se sebou samými. Při vyvrcholení se uvolňují neurochemikálie, konkrétně dopamin a oxytocin, kterým se říká hormony blaženosti, mazlení a lásky. Podporují vnitřní spokojenost a aktivitu. Masturbace se zároveň stará o produkci oxytocinu, jenž zvyšuje důvěru v druhé a posiluje emoční vazby k sobě i ostatním. Tak použijte sprchovou hlavici, dilda, vibrátory, pulsátory na klitoris a další pomůcky, které vám pomohou v cestě za vyvrcholením (3). Odvažte se a klidně křičte na celé kolo!

Myslete sexy

Smyslnost je klíčová. Pro přítomnost i budoucnost. Když budete o sexu přemýšlet, dívat se na lechtivé filmy, číst erotickou literaturu, poslouchat sexy hudbu či inhalovat afrodiziakální éterické oleje, nedovolíte mysli, aby se vzdálila od touhy po dotycích, mazlení, citovém i fyzickém kontaktu. A smyslnost podporuje zase jenom smyslnost. Až se seznámíte s prima chlapíkem, vycítí z vás živočišnost a sexappeal a vzdá holt jiskře tam uvnitř vás. Ostatně, muže vždy přitahují sebevědomé ženy, které vědí, co chtějí, jsou vášnivé a uctívají svoje křivky. Buďte jednou z nich a sex skutečně nezanedbávejte, ani když jste single (2).

(1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1905870/, (2) názor autora, (3) www.jamanetwork.com/journals/jamapsychiatry/article-abstract/491796,  






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat