Vraťte do vztahu sexuální náboj

Někdy se může stát, že vlivem všedních povinností se ze vztahu vytratí ten původní sexuální náboj. Naštěstí ale existuje mnoho možností, jak znovu svoji chuť na partnera povzbudit.

Především v dlouhodobých vztazích nebo následkem mnoha všedních povinností se mlže stát, že milostný život přichází zkrátka. Od „rychlovek“ před usnutím až po úplné vytracení sexuálního života mezi partnery. Sexuální koučové ale mají naštěstí rady, jak do života partnerů vrátit vzrušení. A my jsme pro vás sestavili seznam těch nejlepších.

Veďte otevřený rozhovor

Otevřete svoje srdce a řekněte partnerovi, jak se vám daří a jak se cítíte. Najděte si nějaký klidný okamžik a mluvte o svých pocitech.

Zpomalte svůj každodenní život

Někomu se otevřít a pustit k sobě vyžaduje klid a dostatek času. Ale často je náš život až příliš přeplněný – přátelé, zařizování, práce, děti… Udělejte si pro partnera čas. Jednou vynechte pozvání na večeři s přáteli, nebo nechte zavřený notebook. Pokud vám to pomůže, klidně si domluvte pevně stanovený čas, který budete trávit jen s partnerem.

Znovu objevte vlastní tělo

Ponořte se do sebe – vnímejte svůj dech, pozorujte, jak se cítíte. To můžete na společných procházkách, ale i při sexu – vaše tělo nelže. Co vám nedělá dobře, dělat byste neměli. Statisticky navíc je sex s postupem věku lepší a lepší.

Vsaďte na obětí a polibky

Domluvte si s partnerem porci něžností každý den – polibek na rozloučenou a uvítanou, při kterém budete opravdu vnímat jeden druhého. Vědomé obětí, spontánní tanec, dotýkejte se jeden druhého. Pak se podvědomě jeden na druhého napojíte, a navíc se zbavíte i stresu.

Užijte si „slow sex“

Nejde o to, abyste samým vzrušením spěchali k cíli. Naopak si užijte vzájemné intimní blízkosti – tak dlouho, jak jen to pro vás bude příjemné.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat