Najděte pravé slastné body rozkoše

Bájný bod G, díky němuž mnoho žen prožívá bouřlivá (a obvykle mokrá) vyvrcholení je jakýmsi spouštěčem rozkoše, o kterém se mluví jedině v superlativech. Není však jediným a výhradním knoflíkem pro přivolání vzrušení. Nikdy nezapomínejte na body A a C!

Abeceda je tak zábavná! Pod písmenky se totiž ukrývá mnoho poselství. Už jste si pod některými z nich představili nevšední milostné zkušenosti a zážitky? Pokud ne, pak je nejvyšší čas.

Mýtický bod G

Kdo chce poznat, jak chutná jinak zabarvený orgasmus, který se liší od toho klitorálního, musí sáhnout za stydkou kost, do druhé třetiny pochvy, přibližně 3–5 cm od poševního vchodu. Tam sídlí bod B. Pokud si k takové misi přizvete partnera, měl by svým ukazováčkem simulovat gesto „pojď sem“, tedy ohnutý prst tlačit proti horní straně pochvy.

Hledání o samotě dost usnadňují erotické pomůcky z řad dild a vibrátorů, ideálně ty, které mají, jak jinak, zahnutou špičku. Chcete-li bod G nahmatat, jděte do podřepu, nebo si lehněte na záda jako při misionáři, pánev vypodložte polštářem a nespěchejte. Ve studii publikované v časopise Journal of Sexual Medicine z roku 2017 vědci sice nenašli žádné důkazy o „makroskopické anatomické struktuře“, knoflíčku, který spouští velmi příjemné pocity, ale vysvětlete to těm ženám, jenž díky němu vypouští gejzíry čiré tekutiny, a užívají si nebývalých orgasmů!

Cervikální bod C

Pro cervikální orgasmus je potřeba trochu té šikovnosti, která se však vyplácí. Písmeno C představuje cervix neboli děložní čípek. Sídlí ve spodní části vaginy a na jejím nejvzdálenějším místě – někde mezi sedmi až patnácti centimetry od poševního vchodu (záleží na anatomii těla). S ohledem na tato čísla je jasné, že se bez delší erotické pomůcky neobejdete. Opět si lehněte na záda a vypodložte pánev. Příjemná je však i pozice psí, tedy na všech čtyřech. (Děložní hrdlo bývá citlivější a vnímavější během menstruace, proto si možná počkáte na své dny.) Zasuňte dildo nebo vibrátor a všimněte si pocitu maximálního „vyplnění“.

Bod A – ženská prostata

Bodu A se běžně říká AFE zóna. Ta se nachází na horní stěně pochvy směrem k břichu, a to ještě před děložním čípkem. Áčko si představte jako kousek tkáně, ekvivalent mužské prostaty. Stejně jako v přechozích případech využijete delší erotickou pomůcku. „Klouzejte“ s ní podél horní stěny pochvy až k zadní straně stydké kosti. Musíte minout bod G a poté se posunout hlouběji (nahoru) do vaginy. Nejlépe vám to půjde, když požádáte partnera, aby se tohoto úkolu zhostil, opřete se o zeď a vyšpulíte na něj zadeček. Vhodné jsou i polohy, při kterých se ohnete přes postel nebo stůl. Můžete si najít i jiný, vhodnější způsob. Hlavně se ale bavte a poznávejte abecedu z trochu jiného úhlu!

Zdroj: www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0294126014000612?via%3Dihub - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat