Chlípně vzrušující ruční stimulace varlat

Jsou měkká, poklidně si žijí v páru a touží po vaší pozornosti. Umíte s nimi zacházet tak, aby se milenec svíjel v rytmu rozkoše? Dopřejte mužským varlatům tu správnou péči, prokrvte je a znásobte jejich potěšení. Povýšíte na status švestkové bohyně!

Takové ty dva „vrásčité“ váčky pod partnerovým mužstvím, kterým se říká různě, nejčastěji však koule (či gule), míčky, švestky, kostky, vejce nebo ořechy, jsou mužské pohlavní žlázy, které produkují spermie a mužské hormony, jmenovitě testosteron a androgen. Tak jako vy nemáte obě prsa nachlup stejná, tak ani varlata nepatří do skupiny identických dvojčat (1). 

Větší než malé množství

Když se varlata vzruší, zdvojnásobí svůj objem Je to proto, že se krevní cévy plní krví, tudíž zesilují a napínají kůži nejen samotných varlat, ale i šourku. Jestli u toho muž něco cítí? Minimálně chce, aby o jeho dva balónky bylo postaráno, protože jejich stimulace je příjemná a výhodná hned z několika důvodů (2).

Zlepšuje krevní oběh a podporuje tak kvalitu erekce. Pravidelná masáž a hnětení koulí navyšuje hladinu testosteronu, tudíž udržuje aktivní libido a způsobuje dobrou náladu, což je pro žití a milování ve dvou poměrně zásadní věc. Varlata navíc mají mnoho nervových zakončení, což z nich dělá erotogenní oblast (2). Věnujete se jim dostatečně?

Jemně mi je mni

Koule jsou choulostivé, potřebují něhu a nemůže se na ně jen tak vybafnout. Partnera polibte, pohlaďte po hrudníku a teprve potom se vydejte do jeho sklepa! Nehty něžně poškrábejte třísla, míčky sevřete do dlaní, potěžkejte si je a hlaďte, ideálně za doprovodu rozmarýnového oleje, u kterého se ukázalo, že má protirakovinné účinky a dělá dobře spermiím (3).

Jak znásobit zážitek?

V případě, že zatoužíte udělat svému milenci extra radost, vyberte v erotickém obchodě regenerující kondiční krém na penis a varlata s obsahem taurinu a výtažku z býčích varlat. Tahle vychytávka prokrví vše potřebné, takže se postará o vyšší citlivost pohlavních orgánů. V neposlední řadě ošetří a zregeneruje pokožku penisu i varlat. Zážitek ze stimulace tak může být ještě silnější! Pochopitelně, že si však vystačíte i s běžnými lubrikanty. Jeden může zahřívat, ten druhý naopak chladit. Hra s teplotami se varlatům také líbí, jen pozor na ostré nehty a zbrklost (3).

Bohyně všech švestek

Za varlata jemně zatáhněte – „pevné natažení“ kůže odhalí víc nervových zakončení. Pak, až se většina lubrikantu vstřebá, použijte svá ústa. Jazykem se vydejte po jejich obvodu, lízejte středový šev odshora dolů a naopak a ve finále, kdy už je partner maximálně vzrušený, míčky silněji sajte. Klacík v prvních pár minutách vynechávejte, ale pak ho sevřete v dlani, stáhněte předkožku a pořádně mu naložte. Jedná se o staré známé pravidlo „vrabce v hrsti“, pro které mají ty nejšikovnější milenky označení 2 v 1 (dvě varlata plus penis) (3). 

Na co si dát pozor?

Během hýčkání míčků se snažte vyhnout bolestivému kousání, extra těsnému a pevnému stisknutí a vůbec tvrdému zacházení. Reakce milencova těla vám napoví, jestli se mu vaše technika líbí. Sledujte, jak se tváří, zda vzdychá, napíná svaly a rozkrok vám nastavuje, místo toho, aby nabyl dojmu, že dostal dárkový poukaz na únikovku z uzamčené místnosti. Tak vrhání koulí zdar (3)!

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK557763/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4737001/, (3) názor autora






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Plněné telecí plátky

(4 hlasů)

Hovězí maso s mrkví

(7 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

397 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat