Neuvěřitelně účinné masážní tipy pro žhavou předehru

Sex není jen fyzická záležitost, ale i psychologická. Mozek je totiž největší erotogenní zónou, takže pokud se nenaladí on, tělo v projevech vzrušení pokulhává jako hrabě Jeoffrey de Peyrac z Angeliky. Jenže jak se zbavit stresu? Sáhnete na tajná místa, která vás i partnera dokonale uvolní!

Dotyk je mocná věc, která pomáhá vytvářet intimitu a ulevuje od napětí. Když navíc stisknete oblasti, díky nimž odstraníte mentální a emoční blokády, může vaše milování být vášnivější a uspokojivější. Stačí vědět, která místečka obšťastnit. Tyhle jsou sázkou na jistotu!

Temeno hlavy

Nemusíte mít speciální pomůcky ani diplom z fyzioterapie. Vaše nadšení a záměr obojí převýší. Sundejte šperky, sedněte si za partnera, nebo ho požádejte, aby si lehl na záda, a nahmatejte mu prohlubeň v klínové kosti lebky – na temeni hlavy nad špičkami uší. Této prohlubni se říká turecké sedlo a je v ní uložena hypofýza. Masírování a tlaky na tuto oblast čistí hyperaktivní a přetíženu mysl a navozují vnitřní mír. Prohlubeň nahmatejte, stiskněte ji na 10 vteřin a povolte. Obkružte ji prsty a poté zase na 10 vteřin stiskněte onen střed. Klidně i několikrát po sobě.

Důvěrný kontakt v horní polovině těla

Napětí, tlak a problémy se hromadí především na zádech, šiji a ramenou. Klekněte si obkročmo nad partnerovy hýždě a začněte u šíje. Použijte vhodný masážní gel, zahřejte jej v dlaních a využijte sílu svých palců a prstů. Dejte na intuici, uzliny a tvrdší místa na těle vám prozradí, na které body se soustředit. Silně je hnětejte, rukama dělejte malé kroužky a pohybujte jimi střídavě nahoru a dolů. Stres se za pár minut odporoučí ke všem čertům.

Pod pupkem

Dva prsty pod pupkem se nachází bod, jehož stimulace zahání únavu, zvyšuje energii, zároveň přiživuje vzrušení a vytváří pocit intimity – je totiž blízko reprodukčním orgánům. Uvedený bod ten masírujte, přejíždějte po něm prsty, proveďte pár jemných stisknutí a povolte.

Chodidlo

V horní polovině obou chodidel najděte střed a stiskněte jej na 5 až 30 vteřin. To samé proveďte na nártu levé nohy v blízkosti kosti patní. Vyvážíte energie v těle a postaráte se o zvýšení průtoku krve do jádra těla. Následně plynule přejděte k masáži vnitřní strany nohy, dva prsty nad kotníkem. Obdarovanému se dostane královského zklidnění. Jakmile se partner zcela odevzdá okamžiku, můžete obrátit pozornost k jeho erotogenním zónám. Role si podle potřeby spravedlivě střídejte, relax potřebujete vy i on.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat