Drsnější sex je velmi intimní s výsledkem nebývalé slasti

Nespoutaný, divoký sex, při kterém se odvážete natolik, že se na chvíli ztratíte ve vlnách rozkoše, odevzdání a nebývalé slasti, můžete mít i vy.

Možná, že čas od času máte chuť pustit si film Padesát odstínů šedi (2015) a jeho pokračování. I když z domova podobné praktiky, které předvádí Dakota Johnson (31) s Jamie Dornanem (38), neznáte, trochu vás fascinují. Čemuž se asi i divíte. Vždyť co je hezkého na tom, když muž sváže ženu a nařeže jí na holou?

Někteří lidé si říkají, že jen jemné, něžné milování je dokáže plně uspokojit, jenže drsnější sex kolikrát odhalí, co v nich ve skutečnosti dřímá – nebývalá vášeň a zvířecí pudy, které se po vypuštění z klece postarají o vášnivý, tak trochu šílený, ale intenzivní sex. Zkusíte ho?

Nebezpečí i tabu. Jak vzrušující!

Ne, k drsnějšímu milování nepotřebujete pomůcky, i když se samozřejmě v pozdější fázi hodí. Pro začátek si ale vystačíte s vlastníma rukama. Když se s rukama zachází obratně, mohou masírovat, svlékat, laskat, hladit, šimrat, ale i pleskat a svírat toho, kdo s vámi sdílí ložnici. Receptory bolesti a slasti v mozku spolu sousedí, proto se často stává, že fyzicky je milování se špetkou „násilí“ intenzivnější než to romantické. A v poslední době přibývá těch, kdo mu fandí, protože drsnější hrátky pomáhají lidem zapomenout na špatný den.

Důležitější než motiv? Milenec!

Tomu, aby však kombinace potěšení a bolesti byla opojná, nikoli nepříjemná, potřebujete jednu zásadní věc. Správného partnera, kterému navíc nedělá problém o sexu mluvit. Jedním z opravdu důležitých aspektů je schopnost odevzdat se, spustit se a užít si to. Proto čerstvé či povrchní vztahy nejsou pro tento druh milování vhodné. Milenci musíte především věřit.

Jestli takového máte, začněte drobnými náznaky – naplácáním na holý zadek (masité části těla jsou pro výprask nejlepší), znehybněním pouty (třeba jen jedné ruky), převázáním pásky přes oči. Jděte tak daleko, jak vám to bude vyhovovat, ale předně o tom mluvte. Ve skutečnosti může být chlípná diskuze o konkrétních aktivitách nesmírně přínosná. „A co kdybychom příště zkusili bičík?“ Tím, že o věcech začnete hovořit, zmírníte napětí a obavy.

Semafor jako skvělý tip

Vždy, když se pustíte do něčeho ostřejšího, si s partnerem zvolte bezpečné slovo, jež vás vysvobodí v případě, že se nebudete cítit dobře. Zvolte takové, které v hovorové řeči běžně nepoužíváte. K tomu, aby jeden z vás (ten dominantnější) věděl, kam až může zajít, taky potřebuje pomůcku. Jednou z velmi oblíbených je semafor, tedy zelená – žlutá – červená. Zelená symbolizuje „klidně přitvrď“, žlutá znamená „zpomal nebo postupuj pomalu“, červená je jasná stopka. Milenec musí začínat od píky (zelené), hrát si s vámi dlouhé minuty a stupňovat tenzi.

Počítej, zlato!

To znamená, že třeba u šťavnatých úderů se dohodněte hned na deseti – dávkovaných postupně. U každého z nich tělo začne produkovat endorfiny, takže se u vás zvedne hladina sexuální energie. Dostanete rukou (plácačkou) na zadek, pak se s vámi partner chvíli mazlí. Není to tak, že by vás „zmlátil“ a šel si po svých! O tom, že vás plácne, taky musíte vědět dopředu! Prudké, nahodilé nebo neočekávané rány jsou nepřípustné! Vždy se tedy radši předem domluvte, jak váš drsnější sex zhruba bude vypadat. Každý si totiž pod tímto pojmem představuje něco docela jiného…






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat