K milování si připravte sexy menu

Od té doby, co kina představila filmy jako „9 a ½ týdne“ a „Top Gun“, sní spousta lidí o začlenění jistých potravin při erotických hrách. Ale je to ve skutečnosti opravdu tak sexy? A kdy to začíná být nechutné?

Představa, že si při koitu nepohráváte jen jeden s druhým, ale i s jídlem, se drží v lidech už staletí. Ale vzpomeňme například na tolik oblíbený film „9 a ½ týdne“, kde v jedné scéně ještě poměrně žhavě vypadající Mickey Rourke krmí mladičkou Kim Basinger zřejmě kompletním obsahem své ledničky. V tomto pořadí Kim totiž z rukou Mickeyho spořádá olivy, třešně, jahody, šampaňské, sirup na kašel, těstoviny, pudink, feferonky, mléko a med… Nebo sexy scéna ze „Žhavých výstřelů“, kde zase mladičký a nezkažený Charlie Sheen jako Topper Harley na rozpáleném břiše Ramady smaží vejce a slaninu.

Jaké potraviny podávat u sexu

Faktem ale je, že směs potravin a touhou rozpálených těl u mnohých způsobuje nevysvětlitelné bláznovství. Navzájem se krmit, mazat se čímkoli, olizovat cokoli z prsou nebo zadku… No proti gustu… Ale co by se tedy dalo použít? Tak do pusy můžete partnerovi asi strčit cokoli, co má rád. A pokud to nakrájíte na odpovídající kousky, asi to věc výrazně ulehčí. (Strčit mu do pusy štangli uheráku asi nevyvolá kýžený výsledek…) Určitě můžete vyzkoušet lesní plody a jahody, možná kousek čokolády nebo hroznové víno (pozor – docela dost nadýmá…)

Ruce pryč od ostrého

Složitější je to s olizováním. V zásadě lze říci, že byste partnera (nebo sebe) neměli potírat ničím ostrým jako je třeba chilli, ale ani ničím slaným. Takové dobroty by totiž mohly nepěkně podráždit kůži, a to především tu, kde je její vrstva hodně tenká. Takže pomazánku z chilli, zázvoru a wasabi si rozhodně nedávejte na krk, podpaží, kolenní jamky a rozhodně ne na …. – no víte kam.

A co šlehačka?

A co šlehačka – ptáte se? Pokud jste ji ještě nezkoušeli, ale chtěli byste, protože máte pocit, že to je ohromně sexy, dám vám tip. Nastříkejte si (ano, v tomto případě se hodí spíš ta ve spreji) trochu šlehačky na zápěstí, co možná nejerotičtěji ji slízněte a počkejte tak tři až pět minut. A teď si k tomu přičichněte…






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat