Večerní špás s korálky, co na krk rozhodně nepatří

Zatím si netroufáte na samotné anální milování, ale navzdory tomu je vám myšlenka na dráždění zadečku příjemná? Zvolte zlatou střední cestu a zašpásujte si s korálky. Vaše pozadí je bude zbožňovat!

Erotické obchody, a to pochopitelně i ty internetové, jsou plné zábavných hraček. Mezi lubrikanty a erekčními kroužky na penis pro začátečníky a análními dildy, BDSM postroji a roubíky pro náročné a pokročilé ještě existuje skupina pomůcek „něco mezi“. Jedná se o stimulátory a vrnidla pro ty, co experimentují s novými technikami, ale zatím nemají vyhraněné pole působnosti.

V této skupině najdete anální kuličky a korále, což je řada tvarů – obvykle na šňůrce, na jejímž konci je bezpečnostní zarážka, která umožňuje pohodlné vytáhnutí z míst, kam slunce nesvítí. Obvykle stojí pár korun a mají hned několik možností využití, které se i vám budou líbit.

Báječné ložnicové zpestření

Anální korálky představují báječnou cestu k podpoře a zesílení orgasmu. Obvykle se používají, když děláte jiné věci, jako je předehra, orální sex nebo penetrační sex. Celé to funguje tak, že jedna po druhé pronikají přes anální svěrače, a když se pohybují dovnitř a ven, stimulují anální erotogenní zónu, vnitřní část klitorisu a bodu G.

Nové a božské vjemy

Do konečníku, který je skutečně místem s mnoha nervovými zakončeními, se zavádějí pomalu a vytahují se různými rychlostmi před nebo během orgasmu, přičemž většina žen si nemůže vynachválit mírně narůstající intenzitu dráždění. Některé typy korálků bývají tužší, proto je lze vložit a vytáhnout jako dildo. Každému však vyhovuje něco jiného. A co je nejklíčovějším parťákem těchto análních divošek?

Věc, na kterou se nikdy nesmí zapomenout

Řiť není totéž co pochva, nemá přirozené lubrikační schopnosti, proto je kvalitní mazadlo nutností. Mnoho lidí dává přednost análnímu mazivu na bázi silikonu, ale v případě silikonových korálů se používá kluzký lubrikant na vodní bázi. Takže, jdete do toho?

Krok za krokem k poznávání

Jednoho večera si vyhraďte nějaký ten čas navíc, dejte partnerovi korále do ruky, zakápněte je mazadlem a požádejte ho, aby nejprve začal škádlit vnější část vašeho konečníku. Je třeba si na ten pocit přivyknout. Poté se nadechněte a vydechněte (dech určitě nezadržujte), přiložte svoje ruce na korále, ať nad nimi máte kontrolu, a pomaloučku je zasuňte dovnitř.

Pocitově vám to v prvních vteřinách možná přijde divné, ale nebojte, to se zanedlouho změní. (Zasouvání by v žádném případě nemělo bolet.) Nejdřív v konečníku „utopte“ jednu kuličku, pár vteřin analyzujte svoje pocity, pak přejděte ke druhé. U té pro začátek můžete i skončit, vždyť zítra je taky den.

Po použití análních korálků je nezapomeňte vydezinfikovat. V řiti je spousta bakterií. Vhodná je teplá voda a antibakteriální mýdlo. Korále nechte proschnout a uložte je na bezpečné místo. Budou tak připravené na další jízdu!

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat