Techniky pro prožití násobné rozkoše

Dvě, tři vyvrcholení jsou lepší než „jen“ jedno. Jenže jak to navléknout, aby to v posteli u té orgastické jedničky nezůstalo? Poznejte tajemství klíčových a nejsilnějších technik, které násobí rozkoš!

I když někdo říká, že pravidelný orgasmus není alfou a omegou pohlavního styku, stejně si ho každý po většinu času přeje zažít. A když je navíc vícečetný, není co řešit. Vždyť jde o dávky slasti! Čím je jí více, tím lépe! Ačkoli neexistuje žádný univerzální způsob, který by zaručoval úspěšné násobení rozkoše, existuje pár tipů, které v ložnicích slaví úspěchy.

Počty ze základky, o kterých se vám nesnilo

Termín vícečetný orgasmus (1) označuje postupně vyvolané orgasmy prožité během jednoho sexuálního setkání. Neznamená to ale, že mezi nimi nejsou pauzy. Někdo má několik menších vyvrcholení po sobě zakončených jedním silnějším, jiný dospěje k bouřlivému orgasmu, nechá vzrušení opadnout, vrátí se tedy do fáze plató či krátce před ní (chvíle před orgasmem, kdy je vzrušení na maximální úrovni), a jde na to od začátku. Dobrou zprávou je, že pokud orgasmus prožíváte, neexistuje žádný důvod, proč by tělo nemělo být připravené na přídavky. Problémy obvykle tkví v hlavě, ale s tím se dá něco udělat.

Řiďte se osobními pocity

Dráždění pochvy, klitorisu, prsou, kombinace jednoho či druhého. Nejdřív musíte vědět, co vám dělá dobře a jakým způsobem se k vyvrcholení dopracujete. Máte-li první číslo, které obvykle přichází po jedenácti minutách přímého dráždění pohlavního orgánu, za sebou, už je to jen o experimentování. Ihned po orgasmu je klitoris velmi citlivý, a to tak velmi, že je bolestivé, když se v jeho dráždění pokračuje. Je však důležité tělo a mysl stimulovat i nadále, aby se udržovala odpovídající hladina vzrušení vhodná pro pokračující fázi.

Nezastavujte jednou rozjetý vlak

Ve chvíli odpočinku si tedy nechte dráždit ňadra, vnitřní stranu stehen, cokoli, co vás udrží na trati. Na druhou stranu třeba vy patříte k těm, kdo potřebují jen pár vteřin na zotavení, a uvítají, když se po krátké chvíli dostane poštěváčku další péče. V tomhle směru hodně dělá orální sex a jemná péče jazykem o stydké pysky a bezprostřední okolí klitorisu. Mysl je tak ve střehu a tělo připravené na další kolo (jedno s druhým je propojené). Po celou dobu zážitku nezapomeňte dýchat!

Vypněte mozkovnu

Hluboký nádech a výdech z vaší hlavy vyžene všechno, co tam nepatří a vrátí vás do přítomného okamžiku, což je žádoucí. Multiorgasmus je totiž hlavně o nebývalém uvolnění. Hlava zahlcená starostmi, složenkami a povinnostmi rozkoš nedovolí. Máte-li s její nečinností potíže, jako zvukovou kulisu si pusťte binaurální rytmy, které jsou efektivním nástrojem pro navození relaxačních stavů (najdete na internetu).

Zadívejte se

Pořád si opakujte, že se jedná o zábavu (zbavte se tlaku na výsledek) a skutečně nechtějte mít několik orgasmů hned napoprvé. Jen skočte do neznáma, zkoušejte různé pozice, propojte orální dráždění s prsty tam uvnitř a spojte svůj pohled s tím partnerovým. Někteří sexperti tvrdí, že oční kontakt prohlubuje zranitelnost a křehkost ženy, která se díky němu svému milenci snadněji oddá.

Jakmile to uděláte, opět dostanete vzrušení do vyšších obrátek a vybouchnete podruhé, věřte, že se vystřelit z kecek zvládnete i potřetí a počtvrté. Zboří se totiž pomyslná hradba, která vám doteď bránila jezdit v multivanu.

Zdroj: (1) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8124735/, názor autora - zbytek článku






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat