Z méně citlivého penisu jdou na ženy mdloby

Ruku už necítíte, o ústech ani nemluvě. Další nonstop večírek! Ať děláte, co děláte, partnerův penis odolává veškeré stimulaci, odmítá se postavit do pozoru, a když už se mu to povede, tak ho stejně nemáte šanci vyždímat z poslední kapky spermatu. Proč se rozbil a kde se dá reklamovat? Na vině je i partnerův sportovní koníček!

Penis se s přibývajícím věkem muže stává méně citlivým. To je ta dobrá zpráva. Při sexu tak vydrží déle. Jenže když za sebou máte dvě noční a před sebou celodenní péči o rodinu, jeho vzdor vůči orgasmu se vám tak docela nemusí hodit. Proto by se zvlášť u starších ročníků měla vnímavost klacíku podpořit, stejně jako u cyklistů (1).

Chabé krevní zásobování 

Věc se totiž má tak, že penis, ten orgán plný nervů a cév, které mu umožňují optimální fungování, dostává na kole extra zabrat. Podle statistik si až 80 procent cyklistů stěžuje na určitou míru necitlivosti genitálií. Aby ne. Častá a dlouhá jízda na kole poškozuje penilní nervy a krevní cévy, jež zásobují nejen pyj samotný, ale i celou genitální oblast. Tohle trauma vyvolané sportem pak vede ke ztrátě vnímavosti. Máte-li teda doma aktivního nadšence tohoto typu, nejspíš s ním ztrácíte trpělivost (2).

Vstříc vášnivějším zítřkům

Partnerovi doporučte jiné sedlo a upravte mu jídelníček. Do něj zařaďte víc zinku. Mezi jeho zdroje patří dýňová, slunečnicová a tykvová semínka, pivní kvasnice, ryby (ideálně ty mořské, ve kterých je k mání i vitamin D), játra či hovězí maso. Na stůl častěji dávejte čerstvou zeleninu a ovoce. Partner by také měl cvičit (zvýší průtok krve do míst, o kterých je řeč), omezit alkohol, méně se stresovat a mít dostatek sexu, bez ohledu na to, jak dlouho trvá, než dospěje k orgasmu (3).

Naději nechte zemřít jako poslední

Jelikož i psychika dělá svoje, rozhodně si nepomůžete, pokud při předehře začnete zívat a dávat najevo, jaká je to nuda, když voják nechce spolupracovat a ani stříkat. To milenci vnitřně moc nepřidá. Bolí-li vás jazyk a ruce, vyměňte si role a obecně se při hýčkání spravedlivě střídejte. Pomocnou berličku najdete i u stimulujících gelů pro muže, které poskytují intenzivnější vnímání intimních chvil a rozšiřují prostor pro sexuální vyžití (k dostání nejen v erotických obchodech, ale i lékárnách). Pozitivní odezvy se dočkáte rychleji, když kromě ryb a semínek domácí zásoby pravidelně budete doplňovat o zázvor a pískavici řecké seno. Obojí přirozeně zvyšuje hladinu testosteronu a tím i vnímavost genitálií. No a dejte tomu čas. Chvíli (4).

Kdy zajít za lékařem?

Proti vám totiž stojí určité léky, třeba antidepresiva, a v neposlední řadě zdravotní potíže od cukrovky a problémy s prostatou po roztroušenou sklerózu. Pokud tedy ani po změně stravy a životního stylu nezaznamenáte v citlivosti penisu žádný rozdíl, společně s partnerem kontaktujte lékaře, aby vyloučil vážnější příčiny (3). Proč společně? Jednak se každá podpora z vaší strany hodí, ale hlavně…. Vždyť ten penis ještě budete potřebovat, tak se o něj trochu víc starejte.

Zdroj: (1) www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00926239308404903, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8240355/, (3) www.ro.co/health-guide/how-to-increase-penis-sensitivity/, (4) názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat