Oči jsou bránou k silnému orgasmu

Oči jsou bránou do duše. Prozrazují vše. Proto je mnoho lidí při sexu nechává zavřené. Ale vy to nedělejte! Aby váš vztah fungoval, otevřete je a prozkoumejte, co ten druhý přímo při milování dělá!

Už jste někdy zažili ten rozdíl? Když partnera líbáte se zavřenýma očima, sice vnímáte jeho rty, ale pocitově se uzavíráte spíš do sebe. Máte svůj malý vnitřní svět. Co se stane, jakmile kukadla otevřete? Naprosto všechno se změní.

Vjemy jsou jiné, kontakt rtů přítomný, pozornost je soustředěna na „teď a tady“, intimita se prohlubuje. Je jasné, že na něco takového musíte mít odvahu, se studem se v tomto případě nepočítá! A proč je vlastně oční kontakt během sexu tak intenzivní?

Úcta, něha, láska i nenávist. Vše jako na talíři

Příkladem jsou prostitutky. Ty se líbají pouze za tučný poplatek, neboť polibky s klienty se považují za velmi osobní a až příliš láskyplné. U samotného sexu a otevřených očí to funguje stejně. Většina lidí, kteří se oddávají krátkodobým románkům a dobrodružstvím na jednu noc, nechává očka přivřená.

Když je totiž milenci rozevřou, bývají zranitelní, mohou jít s kůží na trh neboli projevit skutečné emoce. Hluboký pohled během intimností je tak známkou naprosté oddanosti a neskrývaných citů. Počítat však můžete i s trochu jinými orgasmy.

Návod, jak sex okořenit

Pokud jste v dlouhodobém vztahu, ze kterého vyprchala vášeň, považujte metodu s otevřenýma očima za způsob, jak zvýšit intenzitu a také znovu navázat vzájemné spojení. V zásadě se vaše milostná setkání stanou zvláštnějšími, smysluplnějšími a dokonce nezapomenutelnějšími. S trochou uvolnění se dostaví mnohem silnější a delší vyvrcholení, s čím vám pomohou hormony, jak jinak.

Podpořte produkci oxytocinu

Při pohlavním styku tělo uvolňuje oxytocin, hormon lásky a propojení. Jakmile otevřete oči, jeho produkce ještě stoupne, což zajistí megalomanské a uspokojivější zážitky. Mějte však trpělivost. Navázání očního kontaktu s někým, když jste v tak zranitelném stavu, může být komplikované. Napoprvé nejspíš budete mít potíže s nejistotou, ale vydržte a zkoušejte to dál.

Pánové a dámy, každá změna se počítá!

Často pomůže, když si promluvíte se svým milencem a vysvětlíte mu, že se pokoušíte o něco nového. Pak lépe pochopí, když se přímo při milování třeba rozesmějte, což je přirozená a normální reakce na dosud neprozkoumané metody. Nedělejte si starosti, časem veškeré rozpaky zmizí a vy opětovně do svého milostného života vnesete jiskru a nadšení. Tím, že se mezi vámi prohloubí citové a emoční spojení, zároveň přispějete k obecné spokojenosti a stabilitě vztahu. A to je přece to, o co jde především, nebo ne?

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat