Zlobivá holka na páteční večer

Hodné holky se dostanou do nebe, zlobivé, kam budou chtít – říká krásné přísloví. A s jistotou lze říct, že na tom něco je. Prozradíme vám, jak si s partnerem pořádně pohrát a dostat to, co chcete.

Vzít si, co chcete. Užít si legraci bez ohledu na ztráty. Nechceme, aby se z vás stala egocentrická mrcha, ale čas od času si užít, protože pustíte z klece to divoké zvíře ve vás, není rozhodně nic špatného. A nemluvíme o běžném všedním dni, řeč je totiž o sexu.

Ženy jako Angelina Jolie nebo Kate Moss už to pochopily. Užívají si života, jsou sexy a mají to „něco“, díky čemu působí tak trochu zlobivě a nevypočitatelně. A z toho bychom si měly vzít příklad – aspoň občas. Nechte to své zlobivější já občas vykouknout na svět, místo abyste každý den sbíraly body za dobrou karmu nebo neustále přemýšlely, co by si o vás pomyslely ostatní. Řekněte na rovinu, co chcete – u sexu je to obzvlášť důležité.

To znamená, abyste se úplně uvolnily, přestaly zatěžovat hlavu u sexu zbytečnými myšlenkami a slušné chování poslaly – na dovolenou. Dělejte zkrátka to, na co máte chuť! Uvidíte, že sex bude milionkrát lepší!

Víte, jak nažhavit partnera? Máme pro vás tipy pro zlobivé holky:

Dole bez

Až půjdete s partnerem na večeři, můžete si obyčejný večer lehce ozvláštnit. Při první skleničce vína partnerovi prozraďte, že nemáte spodní prádlo. A pokud tím nezpůsobíte skandál, ať se o tom klidně sám přesvědčí. A uvidíte, že večeře bude najednou probíhat úplně jinak, než jak tomu bylo dosud. Nálada bude – řekněme třaskavá.

Kiss me, kiss me

Sen všech mužů, který stojí mnoho žen ale trochu přemáhání: klekněte si nad jeho ústa a nechte se líbat a laskat. A nepřemýšlejte o tom, jestli je všechno perfektní – miluje vás přesně takovou jaká jste.

Přesně to správné spojení

Zavolejte mu do práce, na oběd, po cestě z práce… a vyprávějte mu, co všechno byste s ním ráda dělala, kdyby byl u vás. Povolte uzdu fantazii, ale buďte přímá a svůdná. A především – zapomeňte na výmluvy, až se objeví u vašich dveří.

Ahoj voyeuři!

Trochu voyeurismu si klidně můžete dovolit. Milujte se u otevřeného okna, ve výtahu, v přírodě, ve zkušební kabince nebo v autě. Ochutnejte ten vzrušující strach – bude to zábava a rozhodně zažijete změnu oproti vašemu normálnímu sexuálnímu životu. Prostě se uvolněte a odvažte se.

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat