Skryté erotické pomůcky v podobě stylových šperků

Mít vibrátor, pouta nebo smyslné svorky na bradavky neustále po ruce, ať už půjdete kamkoli? Proč ne! Koneckonců, člověk nikdy neví, kdy a kde ho chuť na milostné povyražení zastihne. Právě proto je dobré nosit klenoty s utajenou funkcí!

Spojení příjemného s užitečným? I tak by se daly nazvat šperky, které lze v případě nutkavé potřeby přeměnit v erotické pomůcky. A to lusknutím prstu! Že něco takového není možné? Ale ano. Tyto designové kousky si milovnice stylových doplňků i zábavných intimních her oblíbily nejvíce. Budete další, kdo je ubytuje ve své klenotnici?

Náhrdelník, co sluší krku i bradavkám

Svorky se na bradavky využívají za účelem jejich vzrušivé stimulace. Silným stiskem se totiž stávají mnohem citlivější, což pomáhá při dosažení intenzivnějšího orgasmu. Kov také příjemně chladí, čímž se stává dalším dráždidlem, které vás v inkriminované chvíli přenese do jiné erotické dimenze. Ozdoba bradavek navíc doslova poblázní i vašeho partnera, pro něhož to bude úžasné a nečekané zpestření. Představujete si tyto svorky jako dva lesklé skřipce? Tak jistě, i to by samozřejmě šlo, ale řekněme si upřímně, že elegantní náhrdelník s tímto skrytým posláním je mnohem atraktivnější, že?

Řetízek s vibrujícím přívěskem

Zatímco v minulých letech byl vibrátor považován za něco ostudného, co se hodí jen do filmů pro dospělé, dnes je tato hračka běžnou součástí domácí partnerské výbavy. Co kdybyste ho ale měla neustále po ruce? A ještě všem na očích, o čemž byste ale pochopitelně věděla je vy sama? Už tohle je parádní lechtivé tajemství se silným afrodiziakálním podtextem. Drobný, leč výkonný vibrátor převlečený za přívěsek z chirurgické oceli je k mání ve zlaté, stříbrné i růžové barvě.

Náramková pouta slibují velkou zábavu

Moderní populace v sexu ráda experimentuje, což potvrzují nejen odborné studie, ale i nebývalý nárůst zájmu o nejrůznější lechtivé hračky. Hodně vyhledávaným zbožím jsou pak pouta, s nimiž se dá v posteli (i jinde) skutečně vyhrát. Nechte se spoutat a dopřejte milenci pocit naprosté dominantnosti. Za projevenou důvěru se vám jistě odvděčí! A co teprve tehdy, když ho naprosto odzbrojíte tím, že si pouta uděláte z vlastního náramku. Ne nadarmo se říká, že štěstí přeje připraveným…






Celkem 3 komentářů

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat