Revoluční upřímnost v randění v době po-covidové

Randění může být velmi náročné. Co je pravé? Kdo to se mnou myslí vážně? Ale teď začíná nový trend a ten seznamovací fázi nezadaných staví na hlavu.

Už více než rok náš sociální život určují vnější – musíme dodržovat odstup. A díky tomu se mnohdy s nejdůležitějšími lidmi svého života setkáváme pouze při videohovorech. A pro nezadané to znamená ještě jedno – seznámit se spontánně s někým novým je nepřekonatelná překážka.

Všichni si přejeme, aby covid už skončil, ale dokud je stále tady, jsou patrné nejen hospodářské, ale i společenské následky. S ohledem na nové vztahy změnila pandemie způsob randění – novým trendem „honesty bombing“.

Co je „honesty bombing“

Kdo používá seznamovací aplikace, možná se už s několika manipulativními nebo nečestnými lidmi setkal. Proto je nový trend „honesty bombing“ tolik překvapující. Stojí totiž na základech naprosté upřímnosti.

Experti na seznamovací aplikace zjistili, že lidé jsou teď mnohem připravenější na to, být upřímnější a otevřenější než kdykoliv předtím. Kvůli ztíženým podmínkám během pandemie se změnil způsob, jakým se nezadaní prezentují svému protějšku – ukazují své skutečné já.

Čas jsou peníze

Seznamovací aplikace Badoo provedla ve Velké Británii anketu, při které se dotazovala nezadaných ve věku mezi 18 a 45 lety. Vyplynulo z ní, že 72 procent těchto lidí chce spíše upřímně sdělit, kdo jsou a co opravdu od vztahu očekávají, než jak tomu bylo před vypuknutím pandemie.

Pro 82 procent dotazovaných je dokonce samozřejmé, že už na prvním rande budou otevřenější, zmíní důležitá témata jako psychický stav nebo manželství, aby se zrychlil celý proces seznamování. Potom, co jim utekl více než rok, nechtějí teď ztrácet čas navíc.

Více než polovina také přiznala, že je jim škoda teď ztrácet čas dětinskými hrami. Lockdown jim ukázal, jak důležité je být zkrátka sám sebou, když se setkávají s lidmi.

Upřímnost je eso v rukávu

Následně se také ukázalo, že lidé teď mnohem více touží najít si vážnou známost. Dva ze tří také přiznali, že během toho, kdy byli zavření doma, přehodnotili svoje nároky na budoucí vztah.

Je tedy jasné, že po návratu k randění bude mít upřímnost nejvyšší prioritu. Konečně!






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat