Snaha otěhotnět často dělá ze sexu nudnou povinnost

Oplodňovací sex je pro muže jedním z nejhorších postelových zážitků. Do akce jdou s pocitem, že musí vykonat soulož – pochopitelně s ejakulací, a to ideálně hned, v určitém čase. Tenhle stereotyp je doslova ubíjí. Jak navzdory tomu milování udržet vzrušující? Nepřestávejte si hrát!

„Už nějakou dobu se snažím otěhotnět a výsledkem je, že sex s mým partnerem se stal extra nudným. Ani jednoho to nebaví, protože z radosti se stala povinnost. Nevím, co s tím,“ množí se stížnosti na internetových fórech. Nic ale není tak horké, jak se zdá.

Není čas ztrácet čas

K ovulaci, která se označuje za plodné dny, dochází přibližně v polovině menstruačního cyklu. Tedy, pokud je váš cyklus 28denní, ovulace nastane mezi 12.–16. dnem. Krátká doba na uvolnění, předehru, mazlení a oplodnění – navíc s nadšením. Není divu, že se z původně jiskřivého a vášnivého pohlavního aktu stane, omluva za výrazy, spíš „opruz“ a dělnická práce. Jak se to dá změnit?

Vraťte se zpátky v čase

Prvním a nesmírně důležitým úkolem je oprostit se od tlaku. Sex neberte jako nutný úkol, ale kreativní příležitost k neřestem. Zkuste z něj mít radost – bez ohledu na výsledek a považujte ho za výměnu energií (která možná přinese i něco víc). K tomu je zapotřebí špetky té rebelie. Vzpomeňte si na bláznivá mladistvá léta, měňte místa, z ložnice se přesuňte do obýváku, na balkon, zahradu, do garáže, netrvejte pořád na těch stejných a zajetých postupech.

Přenechte milenci aktivitu

Nechte partnera, aby svedl on vás, místo toho, abyste se před ním rychle svlékla se slovy „jdeme na to“. On vás potřebuje dobývat, svádět, dráždit. Vraťte mu to zpátky! A taky s ním zůstaňte ve spojení i mimo postel. Polibte ho jen tak, bez záměru, pošlete mu milou esemesku, ukažte, že pro vás není jen dárcem semene. Postoj k sexu vás obou se zlepší. Že se nesoustředíte jen na spermie, prokažte i tak, že protějšek požádáte o společný nákup v erotickém obchodě.

Investujte do inovací

Dilda, párové vibrátory, masážní hlavice, návleky na penis, chladivé či hřejivé lubrikanty vnesou do vašich hrátek novotu a jiskru. Neoddalujte ani reálná plnění fantazií, na které ještě ve vaší ložnici nedošlo. Již dřív jste se bavili o análním sexu, fistingu (zasouvání ruky do pochvy) či lehkém výprasku? Kdy jindy to zkusit, když ne teď?

Preferujte výzvy, udržujte napětí a nenechte, aby se snaha o miminko stala přítěží! Každý stimul se počítá! Třeba zrovna vás budou nesmírně bavit párové deskové hry, při kterých se odevzdávají fanty a plní přání protistrany. Bláznivé zkušenosti odpoutají pozornost od nutnosti mít pohlavní styk. A zrovna to právě teď nesmírně potřebujete.

Veškeré názory a tvrzení jsou dílem autora článku. Případné citace jsou uvedeny.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat