Vhodné pozice pro hluboký a intenzivnější orgasmus

Úplný, velký, maximální. Při některých milostných pozicích je hloubka průniku tak značná, že může dojít k silným vyvrcholením. Jak se natočit, aby výjimečný orgasmus pohltil i vás?

Žena je plodnou většinou 48 hodin v měsíci – v době ovulace. V tuto chvíli má větší chuť na sex a vyžaduje styk bez kondomu (pokud tedy neužívá antikoncepci a nejsou potlačené její přirozené pudy). Některé dámy okolo svých plodných dnů prahnou po hlubokém proniknutí a dělá jim dobře, když se partnerův penis ztrácí v jejich klíně, pochvalují si pak intenzivnější orgasmus. Patříte k nim? Pak vyzkoušejte milostné pozice, jež slibují silnou stimulaci bodu G, nebo bodu A, jež se nachází přímo nad děložním hrdlem.

Průjezd tunelem

Vždy začínejte pozvolna a mějte po ruce dostatek lubrikantu, ať se vyhnete bolesti. Jděte na všechny čtyři, následně horní polovinu těla přitiskněte k posteli (nebo podložce) tak, že se ňadra a popřípadě i břicho dotýkají peřiny, ale zadeček zůstává nahoře. Partner vás zezadu obkročí a vstoupí do vás. Může měnit úhly, ale hlavně svoje přirození zasouvat opravdu hluboko. Poloha je vhodná i pro anální sex.

Želva

Lehněte si na záda, kolena dejte od sebe a přitáhněte si je až k ňadrům. Muž si na vás lehne, je vzepřený na rukou a těmi vaše kolena podpírá. Penis pohodlně a snadno zajede tam, kam má, ovšem vybavenější pánové by měli být opatrní. Při ukvapených pohybech mohou děložní hrdlo podráždit, protože proniknutí je opravdu velké.

Bokovka

Stále ležte na zádech, ale dejte nohy k sobě, pokrčte je a vytočte do strany. K prsům je tak stále dobrý přístup a vaše vyšpulené pozadí milence vyloženě svádí k nepravostem. Muž si za vás klekne (má rovná záda) a vsune penis dovnitř. Pánové tuhle polohu milují, protože vše mají na dosah ruky, vidí na celé partnerčino tělo a zároveň mají pocit silnějšího stisku pochvy (díky vašim semknutým nohám). Je také vaší oblíbenou?

Svíčka

Pamatujete si cvik ze školy, kterému se říká svíčka? Lehněte si na záda, tělo nadzdvihněte do výšky a nohy dejte od sebe. Milenec si stoupne nad vás, přičemž se opře o přilehnou stěnu, nebo se předkloní a ruce položí na postel. Poloha je velice fyzicky náročná pro muže i ženu, navíc vyžaduje flexibilitu obou partnerů, na druhou stranu slibuje nevšední zážitky.

V těsném závěsu

Přejděte na bok, jednu nohu dejte do výšky, druhou mějte volně nataženou na posteli. Milenec si k vám obkročmo přisedne a nechá pochvu, aby ho pohltila. Výhodou této polohy je nejen hluboký zásun, ale i stimulace klitorisu, jež je důležitá pro většinu žen.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat