Dosáhněte vysněného orgasmického nebe

Máte chuť na trochu dobrodružství v sexu? „Zářící trojúhelník“ dostane vás a vašeho partnera do úplně nových sfér.

Sex je vzrušující, divoký, vášnivý, něžný a překvapivě všechno dohromady. A přitom všechno začíná správnou sexuální polohou. A páry, které se nebojí trochu experimentovat, tak mohou objevit úplně nové stránky svých sexuálních hrátek.

Zářící trojúhelník vás dostane do orgasmického nebe

Protože s novými polohami nedodáte svěží vítr jenom do vašeho milostného života – můžete tak stimulovat především svoje erotogenní zóny. Poloha „zářícího trojúhelníku“ se vyznačuje tím, že předpokládá určitou pohyblivost ženy.

Jak se dostat do nebeských sfér

Pokud toužíte po vášnivějším sexuálním životě a rádi byste do svého milostného aktu přidali pár změn, vyzkoušejte následující polohu. Některé sexuální polohy zvyšují totiž vaše šance zažít neuvěřitelný orgasmus, protože při nich dokonale stimulujete erotogenní zóny.

„Zářící trojúhelník“ zpočátku připomíná misionářskou polohu. Nicméně vyžaduje jistou zručnost a pohyblivost ženy. Žena leží na zádech a muž se položí na ni. Následně ji muž uchopí rukou za zády v oblasti bederní páteře a zvedne. Při vniknutí do ženy muž zůstává bez hnutí a tempo si určuje žena sama. Zatímco muž zaujímá neustále stejnou pozici, pohybuje žena svými boky tak, aby dosáhla orgasmu. Pánev má pořád zvednutou do výšky a chodidla položená na zemi. V této poloze je snazší dostat se k bodu G a věnovat mu tak dostatek pozornosti.

Začátečníci by si ale měli dát pozor, protože tato poloha může s sebou přinést i nepříjemné bolesti zad.

Zdroj: Názory a tvrzení autora.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat