Vzrušující předehra pro partnerovo maximální uvolnění

Líbání, hlazení, hrátky s erotogenními zónami. To je všechno krásné a vzrušující, ale partnera můžete uvolnit i jinak. Dokonce takovým způsobem, že vám padne k nohám. Kde a jak se ho dotýkat? Rozkrok z toho vynechte!

Cesta k odplavení stresu a naladění se na milování? Masáž. A ne tak ledajaká. Pokud je váš milenec úplně v rozkladu a potřebuje vzpruhu, soustřeďte se na jeho dolní končetiny. Stimulace plosek nohou pochází z tradiční čínské medicíny, která se drží toho, že reflexní body jsou skrze dráhy v těle propojeny s orgány. Pokud je budete hníst a stlačovat, podpoříte vylučování škodlivých látek z organismu a postaráte se o to, aby se partnerovi zlepšila nálada (i pro intimní chvíle). Potřebujete ještě další důvod, proč se do toho pustit? S přípravou ale začnete u sebe!

Drsné ruce nejsou sexy

Jednou z největších chyb je, když ruce připomínají zednické lopaty, jsou tvrdé, hrubé a ostré. Jestli i ty vaše působí jako brusný papír, dopřejte jim ozdravný peeling, jež je zbaví odumřelých kožních buněk. Pomůže třeba cukr či sůl s olivovým olejem. Vytvořte pastu, směs naneste na ruce a provádějte krouživé pohyby. Peeling opláchněte teplou vodou, ruce osušte a zvlhčete je výživným regeneračním krémem. (Podle potřeby za pár dní opakujte.)

Zvyšte průtok krve

Nasucho s pokožkou pracují jen ostřílení profíci, vy sáhněte po masážním gelu, který celý akt zpříjemní (pro jistotu pod nohy dejte starý ručník). Gel naneste od kotníků níž a ideálně jej těsně před aplikací smíchejte s esenciálními oleji, jež zvyšují průtok krve v cévách. Mezi takové patří rozmarýn, česnek (ano, i z něj se připravuje olejíček), hřebíček nebo levandule. Ale nic se neděje, pokud něco z toho nemáte, vystačíte si s obyčejným krémem.

Střídejte tempo i tlak

Trpíte-li na studené ruce, zahřejte si dlaně třením o sebe, přiklekněte mezi partnerovy dolní končetiny a zahajte léčivou a svůdnou terapii. Masáž vždy musíte zahájit lehkým tlakem a hnětením pokožky palci a konečky prstů. Při tření do této aktivity vkládejte láskyplný záměr a skrz své ruce nechte proudit svoji energii.

Při masáži taky navažte oční kontakt a po chvíli zesilte tlak, popřípadě střídejte něžnější stimulaci s tou silnější, důraznější. Můžete se pohybovat od chodidla ke kotníkům a hladit milencovo tělo směrem nahoru, aby se usnadnil tok krve proudící zpět do srdce. Jemně zatahejte za každý prst na jeho nohách a všímejte si řeči těla. To prozradí, jestli se mu vaše péče líbí. Masážní seanci zakončete pohlazením v citlivějších oblastech těla (třeba na slabinách) nebo hlubokým, vášnivým polibkem. Kdo ví, co se bude dít dál…

Zdroje: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat