Sex v hotelovém pokoji bývá vždy vášnivější

Milování s partnerem jaksi ztratilo jiskru? Rozdejte si to spolu v hotelovém pokoji. I podle odborníků to nesmírně nakopne libido a zamete se stereotypní sexuální nudou!

Podepsal se na vašem vztahu a hlavně milostném životě stereotyp tlustým písmem? Standardní stav, řekli by odborníci. Ti moc dobře vědí, že nekončící romantické líbánky zažívá po letech společného soužití opravdu jen hrstka vyvolených. Co ale s tím? Máte dvě možnosti. Můžete čekat a modlit se k tomu, že se to někdy zlepší. Anebo využijte toho, že jsou po koronavirové krizi opět otevřené hotely a zarezervujete si pokoj. Tohle je totiž afrodiziakum „jako vyšité“! Proč změna prostředí vždycky zafunguje?

Prosím, nerušit!

Ještě předtím, než muž za ženou zavře dveře, nenápadně pověsí na kliku informační cedulku, která pokojové službě jasně říká, že jakékoli vyrušení není žádoucí. To je scénka, kterou většinou vídáme ve filmech, že? A přesně o to jde. Četné výzkumy prokázaly, že pouhá myšlenka na to, že bychom něco takového prožili i v reálném životě, způsobuje obrovský nával neurotransmiteru dopaminu, jenž navozuje pocity radosti i vzrušení. Má to logiku. Ostatně, která příslušnice něžného pohlaví se alespoň jeden večer nechce cítit jako Bond girl, o níž se její hrdina láskyplně „postará“, než půjde zachránit svět?

Žádné nádobí, plínky ani úklid

Další důvod, proč je sex na „neznámé půdě“ tolik jiný, je naprostá svoboda. Jste mimo svou základnu, což naprosto vylučuje nutnost běžného úklidu, zajištění chodu domácnosti i péče o děti. Nemusíte řešit návštěvu instalatéra, došlý prášek na praní ani to, zda máte v lednici smetanu do omáčky. Jste pánem svého času, který věnujete jen sobě a partnerovi. Řekněme si upřímně – jak často se tohle poštěstí? Noc strávená jen ve dvou je úžasným únikem z každodenní reality. Uvolnění v kombinaci s výše zmíněným dopaminem dokáže s libidem divy!

Šaty dělají člověka. A lepší sex

Krajkové spodní prádlo s podvazky, elegantní černé koktejlky, vysoké podpatky nebo rudá rtěnka. Copak tohle se doma nosí? I když by člověk možná chtěl, jaksi není příležitost. Právě tu ale pobyt v hotelu poskytuje. Proč toho nevyužít! Ani váš protějšek si jistě nebude stěžovat na to, že vás nevidí ve staré zástěře, pod kterou vykukuje tričko s flekem od kečupu nebo přesnídávky. A v tom tkví celé tajemství. Pomyslnou třešničkou na dortu jsou nabízené hotelové služby. Berte tu hodinku ve vířivce se sklenkou šampaňského jako parádní předehru. A užijte si to!

Zdroje: názor autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat