Překvapivá fakta o sexu. K orgasmu vás dovedou i teplé ponožky

Že nesvlečené ponožky dokážou libido pěkně uzemnit? Je to přesně naopak! A kolikrát se člověku zdá o sexu s celebritou? A teď schválně – víte, jak velký je klitoris?

Sex je asi nejoblíbenějším tématem vědeckých studií. A že o něm bylo řečeno všechno, co by vás mohlo překvapit? Nenechte se zmást. O těchto skutečnostech už jste slyšeli? Mají co dělat s ponožkami, erotickými sny a klitorisem, který sahá skoro až k pupíku!

Ach, ty noční fantazie

I když to možná tak nevypadá, sny se zdají úplně každému. Průměrný člověk jich má zhruba 1500 za rok, přičemž jeden z deseti má sexuální podtext. Tedy alespoň podle studie zveřejněné Americkou akademií spánkové medicíny. Z ní také vyplnilo, že zatímco ženy se za zavřenými víčky milují s celebritami, kolegy a nadřízenými, mužům se často zdá o hromadném sexu s několika partnerkami.

Ponožky jako cesta k orgasmu

Kdo by to byl řekl, že nejvzrušivějším spodním prádlem mohou být ponožky. Ano, klidně i ty, co pletla babička, která si s ladícími barvami nikdy hlavu neláme. „Pokud chcete zvýšit své šance na nejlepší orgasmus v životě, nesundávejte si v posteli ponožky. K docílení vyvrcholení je nutné naprosté uvolnění bez jakékoli úzkosti. Studené nohy vás zbytečně rozptylují,“ doporučuje uznávaná americká vztahová terapeutka Fran Walfish.

Klitoris jako malý hrbolek? To sotva

Jak velký je klitoris? Pokud za něj vy nebo vás protějšek považujete jen ten malý citlivý „oříšek“, který lze nahmatat, tak si teď oba držte klobouky. „To, co vidíte, je jen špička ledovce. Klitoris sahá do hloubky až 15 centimetrů. Je tvořen z 18 částí, které se skládají z erektilní tkáně, nervů a svalů. Jeho velikost by se dala přirovnat k mužskému penisu. A stejně jako on při vzrušení nabývá na objemu,“ uvádí věci na pravou a vášnivou míru americká sexuální koučka Stella Harris.

Vagina je nesmrtelná

Mýty se samozřejmě nevyhýbají ani erotice. Vlastně, právě v téhle oblasti jich koluje víc, než kde jinde. Mezi tradiční „pověry“ patří to, že častý pohlavní styk s hodně vybaveným partnerem může intimní partie opotřebit a nehezky „vytahat“. Co k tomu říká výše jmenovaná odbornice? „Naprosto směšné. Vaginální kanál je sval, takže se trvale neroztahuje vlivem velkého penisu ani erotické pomůcky. Samotná vagina je neuvěřitelně odolná a pružná. Tvar a velikost stydkých pysků je pak jedinečný pro každou ženu a rozhodně nenaznačuje její sexuální stav a historii,“ vysvětluje terapeutka Stella Harris.

Zdroje: besthealthmag.ca, theguardian.com, stellaharris.net, drfranwalfish.com






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat