Utajované erotické fantazie žen

Některé chlípné snové hrátky milenci realizují, ty jiné si spíš jen nechávají pro sebe – snad aby neztratily své magické kouzlo. Že erotická fantazie nutně musí být postavená na bičících, poutech a bolesti? Tak to skutečně není. Tohle si moderní ženy současnosti v posteli přejí, ale jejich milenci o tom nevědí!

Erotické fantazie jsou přirozenou a zdravou součástí lidské sexuality. Zatímco na špici těch nejčastějších se obvykle drží sex ve třech, svazování, popřípadě hrubší praktiky, či anální milování, nejnovější průzkum ukázal, že ženy aktuálně prahnou po něčem, co jim stálý partner může splnit v pohodlí domova a bez přítomnosti někoho dalšího, navíc se u toho maximálně vzruší.

Zhasni a svlékni mě

Sexshop Yoo.cz v online průzkumu (1) provedeném v červnu 2021, do kterého se zapojilo celkem 732 lidí, odhalil, po čem lidé touží, ale neodvažují se realizovat. Pánové obvykle sní o skupinovém sexu (41,9 %), dámy fantazírují o tantrické masáži (46,4 %). Bohužel skutečně jen fantazírují…

„Doposud jsme průzkumy cílili především na naše zákazníky. U nich se dá předpokládat větší chuť ke zkoušení nových věcí než u lidí, kteří v sexshopech nenakupují. Proto jsme se tentokrát ptali hlavně lidí mimo naši databázi. Chtěli jsme tak obsáhnout více těch, které experimentování zatím spíše láká, než že by jej opravdu realizovali,“ vysvětluje Vojtěch Sláma, zakladatel sexshopu Yoo.cz, který pomáhá Čechům k vyšší kvalitě intimního života (1). K uskutečnění tajných přání ale přitom stačí tak málo!

Od návrhu po praxi

Především je nutná otevřená komunikace, pak taky čas, kvalitní olej a odpovídající postup. Internet pak souběžně s tím nabízí mnoho návodů, které zvládne i naprostý začátečník. Tantrická masáž primárně zahrnuje masírování pochvy, které se v sanskrtu říká yoni. Její majitelka by se měla cítit milovaná, uctívaná a poctěná. To s trochou empatie a něžnosti zvládne každý vnímavý partner! Tak přesvědčte i toho svého, aby s vámi prošel, co tenhle slastný rituál plný péče i pozornosti vlastně obnáší.

Jako šumivá bombička, která se postupně rozpouští

Nejprve přizpůsobte prostředí (zatáhněte závěsy, provoňte místnost, postel obložte polštáři) a začněte s hlubokým dýcháním. To pomůže rozšířit orgasmickou energii do celého vašeho těla – včetně klitorisu. Položte se na břicho a myslet na to, že cílem je uvolnit se a pomalu budovat vzrušení. Milenec začne krouživými pohyby masírovat přehlížené části těla, ale dočasně se vyhýbá erotogenním zónám, jmenovitě pochvě a po přetočení se na záda i bradavkám. Ty jsou na řadě až v další fázi. 

Vyvrcholit, nebo nechat být?

Jakmile tělo reaguje víc a je vzrušené, může masér přejít ke stimulaci prsních hrotů i vulvy. Nechť střídá kruhy, lehké tahání, střední i silnější doteky. Hodí se i poklepávání prsty na klitoris. Jistě oceníte také masáž mírně vyvýšené oblasti v horní části vaginálního kanálu, jež se nachází asi palec nebo dva za vnějším klitorisem. Ano, řeč je o bodu G. Užívejte okamžiku, ale neočekávejte orgasmus, tantrická masáž o něm není. Jde o snahu cítit stále větší potěšení, jež sice může vyústit ve vlnu mnohonásobného vyvrcholení, ale taky nemusí. Jo a orální a pohlavní styk povolen!

Zdroj: (1) www.yoo.cz/pruzkumy/infografika-eroticke-fantazie-cechu/, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat