Zkratka k nesktuečně silnému orgasmu

Máte občas problémy dospět k orgasmu? Pak je nejvyšší čas na pár dobrých tipů, jak vrcholu dosáhnout vždycky.

Starosti v práci nebo doma, občas i špatná konstelace a problém je na světě. Pokud se při sexu zaobíráte myšlenkami, co všechno musíte druhý den zařídit nebo, že vám za chvíli dopere pračka, nemůžete ani při sebevětší snaze partnera čekat, že dosáhnete orgasmu lehce.

Ano, chápeme, že někdy je nejtěžší se uvolnit. A proto přinášíme pár rad, které vám s orgasmem pomohou.

Vyostřete smysly

Pokud chcete nějaké smysly vylepšit, musíte některé snížit nebo vypnout. A pokud je pro vás těžké, soustředit se při sexu na sebe samu. Vyzkoušejte, jak se vaše vnímání změní, když budete mít zavázané oči. Jakmile ztratíte schopnost vidět, zostří se u většiny lidí ty zbývající smysly – což může pomoci dosáhnout orgasmu lehčeji.

Plný měchýř

Zní to sice trochu divně, ale opravdu to funguje – pokud si před sexem nevyprázdníte močový měchýř, může vám to pomoci, protože tlak zevnitř zvyšuje i dráždění erotogenních zón. Samozřejmě nemluvíme o téměř neudržitelném potlačování, protože tím byste svému tělu jenom uškodili. Ale pokud návštěvu toalety zvládnete oddálit až po sexu, dokáže tenhle trik hotové zázraky.

Zhasněte

Ne, není to trapné, pokud si při sexu nebo orgasmu nepotrpíte na rozsvícené stowattové žárovky. Pokud je vám lehké osvětlení svíčky nebo dokonce úplná tma příjemnější, a vy tak přestanete přemýšlet o své postavě, celulitidě nebo pupíncích na obličeji, klidně si zhasněte! Žádný člověk se nedokáže uvolnit, pokud se necítí komfortně.

Nespěchejte

Pokud něco při sexu opravdu nepotřebujete, pak je to stres. Dopřejte si proto na společné radovánky dostatek času. Pokud budete už dopředu vědět, že za půlhodiny to musíte stihnout, asi se uvolníte jen těžko.

Nebojte se nového

Tenhle tip zní možná až moc zprofanovaně, ale je opravdu důležitý. Pokud jste totiž doteď měla s orgasmem problémy, může to být proto, že ještě docela přesně nevíte, co vás v posteli opravdu vzruší. Proto platí: buďte otevřená a vyzkoušejte i nové věci. Možná se to ukáže jako správná cesta i pro vás.

Zdroj: názory autora, www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5087699/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat