Vychytávky pro vylepšení orgasmické psí pozice

Lépe už to ani nejde. Jste hezky v řadě za sebou, oba klečíte, i když každý jiným způsobem. Pak stačí jen pár maličkostí a rázem se ocitnete v orgastickém ráji. Ve psí poloze, navíc vylepšené o několik vychytávek, to ani jinak nejde! Přesvědčíte se?

Podle statistik (1) je psí poloha, kdy žena klečí na všech čtyřech, jednou z pěti nejoblíbenějších a nejpraktikovanějších milostných poloh vůbec. Ne každému však sedí. Většinou ji upřednostňují ti, komu nevadí podmanění ženy mužem, zvířecí emoce a pudy. Jelikož si partneři nevidí do očí, pozice nepatří mezi ty romantické a něžné, ale spíš ty „typicky oplodňovací“, syrovější a vášnivé, které nabízí mnoho benefitů. Třeba účinné dráždění bodu G, hlubokou penetraci a vášnivější sex. Psí poloha je ale víc než jen prohnutí v zádech a silný orgasmus. V některých směrech se dá vylepšit, zdokonalit a obměnit. Co můžete zkusit už dnes večer?

Intimitu podpořte očním kontaktem

Některé citově založené ženy se psí polohy vzdávají, protože se svému partnerovi nemohou dívat přímo do očí. To stačí napravit zrcadlem. Opřete ho o čelo postele, nebo jej postavte na noční stolek tak, aby bylo možné se do něj dívat. Odraz vám pak při styku vynahradí to, co postrádáte. Navíc se víc vzrušíte už jen tím, jak v přímém přenosu uvidíte, co s vámi dělají partnerovy ruce. Jeho výraz a grimasy při stoupající slasti taky stojí za to. Je to něco jako přírodní afrodiziakum.

Experimentujte s úhly

Prsa přitiskněte k podložce a sevřete nohy k sobě – pro dojem těsnějšího klína. Ať partner vstoupí dovnitř nejen zezadu, ale i z boku. Poznávejte, ve kterém z úhlů je možné bod G hýčkat efektivněji. A plus navíc? Tím, že ňadra visí dolů, nahrne se do nich krev. Jsou pak citlivější. Máte-li problém s odřenými lokty, koleny či čímkoli, udělejte si pohodlí a vše potřebné vypodložte polštáři. A propos, čím je zadek výš, tím hlouběji penis zajíždí.

Znásobte rozkoš

Anální kolíky, vibrátory, skřipce na bradavky, přísavky, masážní hlavice přiložená na klitorisu… Je toho hodně, co se dá vyzkoušet. Nesoustřeďte se jen na polohu samotnou, ale i znásobení slasti. S double stimulací si užijete mnohem víc – oba. (Tenhle trik s přidáním pomůcek oceňují hlavně ženy, které mívají vaginální orgasmy.)

Rozpusťte vlasy

Muži milují, když mohou při sexu svoji milenku „tahat“ za vlasy. Dává jim to důkaz, že ji mají ve své moci, naprosto odevzdanou a povolnou. Proto nemějte kštici sepnutou, ale i v případě kratších vlasů nechte prameny volně rozpuštěné. Urychlíte tím nástup partnerova vyvrcholení.

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7691886/, názor autora - zbytek článku






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat