Neplánovaný sex je stále v kurzu

Erotická masáž, zavázané oči, lehký výprask nebo několik vyvrcholení za sebou. Po čem právě teď milenci touží? Tohle byste rozhodně nečekali!

Již vzdálená pandemie koronaviru změnila sexuální návyky lidí. Na ty, kteří byli zavření ve svých domovech, izolace zapůsobila různě. Zatímco někteří svoji frustraci krotili u sledování pornografie, našli se i tací, kteří volný čas využili k milostným radovánkám, na něž by normálně neměli prostor. Jenže ouha, právě to způsobilo problém, o kterém se málokdo chce bavit.

Žádné randění a schůzky „venku“, pak euforie z rozvolňování následovaná další lockdownem zapříčinila jediné. V reakci na průzkum (1) provedený společností OnePoll si 73 procent lidí přeje mít víc spontánního sexu a nové sexuální zkušenosti, ať už je to v přírodě, na vlastní zahradě, odlehlých místech, u bazénu, ve vířivce, ve dne, v noci, ale hlavně neplánovaně.

Neuvěřitelně sexy zážitek

Ať už pro vás spontánní sex znamená cokoli, najděte si mezi prací, wellness, dětmi, vařením a dalšími povinnostmi prostor pro ztřeštěnost. Výsledky této ankety totiž jasně dokazují, že většina lidí momentálně sní o improvizovaném styku, který zvyšuje faktor chtíče a podporuje jakousi naléhavost a nutkavou potřebu pohlavního spojení ve stylu „teď a tady“. Do vztahu znovu přidává vzrušení a celkově ho okořeňuje. V žádném případě to ale neznamená, že se na něj nemůžete připravit.

Lehká příprava celý proces usnadní

Před cestou na nákup se klidně osprchujte a použijte parfém, budete se cítit atraktivněji. Do kufru auta dejte měkkou deku a pár vlhčených ubrousků. Pak vysledujte klidné místo a požádejte partnera, aby zastavil. Nebo vymyslete cokoli jiného, co vás i milence vymaní ze spárů stereotypu.

Víc znamená lépe

Pakliže vám dělá starosti, že vás přímo při činu někdo chytí, uspořádejte soukromý dýchánek na částečně zakrytém balkoně nebo terase. Popřípadě jen postávejte u otevřeného okna a schovejte se za závěsy. Již jen to, že uslyšíte zvuky z ulice, dodá sexu nový rozměr. Ke spontánním nápadům patří i nákup nějaké nové erotické pomůcky.

Vybírat můžete společně s protějškem, nebo se dohodněte, že každý z vás tajně koupí něco, co by ten druhý mohl ocenit. Jistě uvítáte i nějaký z osvěžujících lubrikačních nebo masážních gelů. Pouhé rozbalování balíčku a následné vyzkoušení neokoukaných věcí se může stát bláznivým nápadem a přesně tou chvilkou, kterou znudění milenci nutně potřebují k tomu, aby pookřáli.

Provoňte prostory!

V případě, že vám ve vzkříšení milostného života brání stres, zvažte meditace, klidnou hudbu, hluboké dýchání nebo bylinkové čaje. Osvědčuje se i aromaterapie. Z esenciálních olejů úzkosti krotí levandule, heřmánek, santalové dřevo, bergamot nebo třeba růže. Neváhejte je pro svůj záměr využít.

Zdroje: (1) www.swnsdigital.com/2021/04/new-research-reveals-just-how-drastically-the-pandemic-is-affecting-americans-sex-lives/, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat