Ideální doba na lechtivé intimní rozhovory o sexu

Říct někomu, na kom vám záleží, že v posteli potřebujete něco jiného nebo jinak, může být velmi frustrující. Nicméně, je to nutné! Kdy se do intimního hovoru pustit? S citlivými věcmi nikdy nezačínejte po hádce!

Choulostivé a osobní informace se nesdělují lehce. Ale tím se nenechte odradit! Platí, že pokud chcete v posteli zažívat ty nejlepší předehry, postupy, orgasmy a duševní stavy, je nutné se s partnerem synchronizovat. To se neobejde bez nápověd a doporučení, která mu vy poskytnete. Máte z toho strach? Nestahujte kalhotky, když brod je ještě daleko. Pokud se budete řídit těmito pravidly, obejde se informační setkání bez zbytečných karambolů!

Počkejte si na vhodnou dobu

Před sexem a po hádce na hovory o sexu zapomeňte, stejně jako ve chvíli, kdy se s partnerem pomilujete, oba nazí odpočíváte a užíváte si dohry a působení vyplavovaných hormonů. V takovou chvíli, bez oblečení a ve stavu rauše, je člověk maximálně zranitelný. Přijímá pouze chválu, ne kritiku, tak zvažte, co si v tuto dobu sdělíte, každé slovo má dvojnásobnou váhu.

Proto sexuální terapeuti doporučují mluvit o choulostivých věcech mimo ložnici, odděleně od samostatného sexu. Jen pozor na provokace a takové to hecování: „Tak mi řekni, zlato, jestli jsem byl dobrej, chci to slyšet teď hned!“ Pod nátlakem můžete říct něco, čeho později budete litovat. Tak klid z obou stran, u něj to začíná!

Zadejte téma k zamyšlení

Rozhovor je moudré začít nějakou pochvalou. „Zbožňuji, když mě při orgasmu mačkáš prsa!“ Pak přidejte něco, co potřebujete změnit, a víte, že to milenec nedělá. „Zdálo se mi to, nebo jsi skutečně lízal můj klitoris ze strany? Bylo to absolutně boží!“ (Partner nad technikou začne přemýšlet a možná si ji i přivlastní, vždyť vypadáte tak spokojeně!)

Zmiňte konkrétní situace

Pakliže hovor zajde ještě dál, nemluvte v náznacích, ale spíš uvádějte příklady, které milenci pomohou situaci porozumět. „Když mě příliš silně taháš za vlasy, je pro mě těžké uvolnit se.“ Vyhněte se osočování a moralizování, spíš se držte vzorce „já prožívám“ tohle a tamto. „Já bych možná chtěla zkusit použít pouta.“ Následně protistraně dejte prostor pro vyjádření.

Počítejte s tím, že v první chvíli se asi bude tvářit trochu zaskočeně a překvapeně, což je normální. Partnerovi dejte pár minut, ať si odpověď promyslí. A netlačte na něj. Ve finále zjistíte, že vaše sezení společný milostný život obohatilo, leckdy se dostaví i úleva. Není zrovna tohle cílem?

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Italská fazolová polévka

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat