Dokonalá příprava na nezapomenutelný orální sex

Jakmile se milencův hbitý a vlhký jazyk dotkne vašeho klína, škubnete sebou jako při zásahu elektrickým proudem. Chcete pokračovat, přivíráte oči a doufáte, že si užijete několik minut něžného laskání a stimulace. Co se vám honí hlavou? „Voním? Chutnám?“ Na tohle nemyslete. Nemusíte. S těmito tipy váš klín partnera okouzlí!

Ačkoli je orální sex jednou z nejčastějších a nejoblíbenějších milostných praktik, zvlášť ženy jsou při přijímání i poskytování orální slasti nejisté. Některé si dělají starosti se zápachem svého klína, což odvádí jejich pozornost od toho podstatného – rozkoše. Patříte-li k nim, můžete svoji úzkost zmírnit důkladnou přípravou. Co všechno můžete udělat proto, aby se spojení jeho úst a vašeho klína stalo fascinujícím zážitkem?

Skočte do sprchy

Přirozená vůně ženského klína, který je zdravý a čistý, je pro muže afrodiziakum, jež mnozí z nich přirovnávají k odéru sena a medu. Burcuje jejich smysly a podceňuje v nich představivost, bez ohledu na to, co si o tom myslíte. Tuto vůni, kterou dokonce jistý výrobce parfémů uzavřel do flakonku, není třeba ničím tlumit ani překrývat.

Před milováním zkontrolujte menstruační kalendář a ujistěte se, že vás nepřekvapí „červené dny“. Skočte do sprchy, přidřepněte na paty, roztáhněte nohy, ať máte ke své vulvě dobrý přístup a čistou vodou, popřípadě intimním mýdlem s odpovídajícím pH klín umyjte. Nezapomeňte na záhyby a skulinky stydkých pysků.

Choďte naostro

Pochvu si nevyplachujte irigátorem a roztoky z lékárny, není to nutné ani žádoucí. Výjimkou je přímé doporučení od lékaře. Po očistě si neberte kalhotky a rozkrok nechte dýchat. Cirkulující vzduch mu udělá dobře. Co se týče teploty vody, zkuste se vyhýbat té horké. Když budete vagínu vystavovat příliš vysokým teplotám, postaráte se o narušení bakteriální flóry.

Omezte nikotin, kofein i alkohol

Pokud se připravujete na orální sex, je lepší omezit kofein a alkohol, které negativně narušují přirozené pižmo. Od rána pijte dostatek vody, jež tělo zavodní a zhydratuje i samotný rozkrok. Taky omezte cukry, přirozené bakteriální prostředí podpořte mléčnými výrobky s probiotiky.

Pakliže ze své hlavy stále nemůžete dostat myšlenku, že tam dole prostě vonět nemůžete, máte i jiné možnosti. Na oblast stehen (nikoli blízko rozkroku!) naneste pár kapek oblíbeného esenciálního oleje (naředěného v nějakém oleji nosném, kupříkladu mandlovém) nebo malé množství parfému. Někomu vyhovují i ochucené lubrikační gely určené přímo pro orální sex. Ty oblíbenou sexuální praktiku milenců, která se někdy dokonce staví i před samotný pohlavní styk, zpestří. Už je máte doma?

Zdroje: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat