Znásobte vaše sexuální potěšení

Trochu jste zlenivěli a na milování nemáte náladu. Není divu. Rutina sexy není. Jenže bez fyzického kontaktu tělo dřív či později začne strádat. Proto posilujte sexuální potěšení a maximalizujte své intimní prožitky. Do postele se zase začnete těšit!

Kdysi dávno před deseti, patnácti kilogramy, několika lety a těhotenstvím možná i váš milostný život připomínal lechtivý film pro dospělé, na který se dalo dívat. Ale co teď? Při porovnání minulosti a přítomnosti musíte uznat, že se věci změnily. Je možné i nyní do ložnice vrátit pikantnost? Tak na to vezměte jed! Kterých pět maličkostí by měla udělat každá žena?

Na nic si nehrajte

Rozkoš, uspokojení, silné zážitky. Tohle z nebe nepadá, pokud nejdete cestou upřímnosti. Možná, že orgasmus jen předstíráte, nebo se bojíte partnerovi říct, že vám jeho styl stimulace nevyhovuje (ta předehra by mohla být delší a skutečně se při orálním sexu nemůžete soustředit na prožitek, pokud vás ruší vsunováním prstů do pochvy). Nic se nezmění, když mu informace nenaznačíte a nesdělíte. Stačí i gesty či formou nějaké hry.

Veďte se svým protějšek otevřené rozhovory o tom, co se vám v posteli líbí a co ne. Jednou za čas proveďte inventuru toho, jak si stojíte. Kupříkladu si každý třetí měsíc sedněte a bez obalu přiznejte, jak se ve vztahu cítíte, zda si v posteli rozumíte a co je popřípadě třeba vylepšit.

Nehlídejte hodiny, ale řiďte se pocitem

Neexistuje žádný špatný sex, pokud vám v jeho průběhu je dobře, máte skvělé pocity a užíváte si to. Nikdy nikdo neřekl, že pohlavní styk musí trvat určitou dobu, aby si ho lidé užili, nicméně je třeba přihlédnout k faktu, že se ženské tělo nenaladí hned po prvním polibku. Pakliže si zrovna nedopřáváte rychlovku, snažte se milence brzdit v tom, aby nepřeskakoval předehru.

Mazlete se, šeptejte, nespěchejte na výkon. Hodiny nechte hodinami, dejte na pocit a sledujte reakce svého těla. Vzrušení se tak vystupňuje na maximum a tělo i mysl se snáze připraví na události příštích minut. K tomu využijte i různé oleje a krémy. Navzájem si namasírujte ztuhlý krk, dotýkejte se na místech, která zase tak často nepřijdou do kontaktu s okolím (díky tomu jsou choulostivější a citlivější). Třeba takové zápětí, podkolenní jamky či podpaží pozornost ocení.

Vžijte se do role někoho jiného

Erotické fantazie, a to i ty perverzní, jsou častější, než se může zdát. Mezi ty oblíbené patří sex ve třech, BDSM (svazování či lehký výprask) a přepínání mezi submisivitou (podřízeností) a dominancí (nadřazeností). Muži sní o tom, že je exemplárně potrestá přísná učitelka, ženám není cizí představa, že je bohatý milionář zasvěcuje do tajů lásky. Podobné scénáře a role přispívají k osvěžení sexuálního života, a to už jen v náznacích. Zbytek totiž zařizuje fantazie. Proto se nebojte vzít si na sebe jen půl kostýmu služebné nebo popadnout vařečku.

Hrajte si se smysly

Znáte to jen z filmů, což je velká škoda.  Po rozpáleném těle přejíždějte kostkou ledu, zakrývejte si oči, dávejte špunty do uší, znehybňujte ruce… Pořád platí, že jakmile vyřadíte jeden ze smyslů, činnost ostatních se zintenzivní. Jedná se o velmi jednoduchý, ale účinný trik, jak znásobit sexuální potěšení a vnímat pohlavní styk z trochu jiných úhlů. Obáváte-li se toho, že se partner bude zajímat, odkud tyhle nápady berete, dívejte se na inspirativní snímky pro dospělé společně. Tomu pomalu se blížící sychravý podzim vyloženě nahrává.

Pečujte o sebe

Nemusíte mít tělo modelky, ale je důležité cítit se v něm dobře. Ať už si k sebevědomí pomáháte cvičením, stravou nebo krásným oblečením, neusínejte na vavřínech a zůstávejte v kontaktu se svým ženstvím. To se v sexu hodně projevuje.

Zdroj: Názor autora, www.health.harvard.edu/healthbeat/11-ways-to-help-yourself-to-a-better-sex-life, www.womenshealthmag.com/uk/health/sexual-health/a704136/sex-tips-for-women/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat