Praktický průvodce fascinující masáží varlat

Podoba s fotbalem čistě náhodná. Zatímco při téhle kolektivní hře se 10 hráčů honí za míčem (brankáře vynechme), v posteli se prostřednictvím dvou balonků dá dosáhnout podobného uspokojení. Stačí vědět, jak je stisknout a polaskat. Co varlata potřebují a jakou věc jim nikdy nedělat?

Skořápky ořechů, váčky, pytlíky, bulvy či vejce. Ať už vám varlata připomínají cokoli, není fér je ignorovat. Ukrývá se v nich mnoho nervových zakončení, což znamená, že nejsou vnímavá jen na změny teplot, ale i rozkoš. Pořád nevíte, co s nimi? Zapojte je do předehry, jak jinak!

Z průzkumu (1) britsko-amerického výrobce sexuálních hraček MysteryVibe vzešlo, že 50 procent mužů považuje stimulaci varlat za součást masturbační rutiny a celých 87 procent majitelů koulí si přeje, aby si s nimi jejich partnerky hrály. Zdá se, že je to opravdu v kurzu. Tak nebuďte pozadu a jděte to akce.

Hlavně žádná divočina!

Nejdřív si sundejte všechny ostré náramky a prstýnky, popřípadě dávejte pozor na své nehty, které citlivým váčkům mohou ublížit. Vycházejte z toho, že řeč těla vašeho milence v tomhle směru dost napoví. Koule je třeba stimulovat tak akorát, to znamená nebýt na ně příliš hr, ale zároveň není nutné je abnormálně šetřit.

Z nuly na sto

Uvelebte se do pro vás příjemné pozice, přece jen vás čeká několik minut ruční i ústí práce. Vždy začnete jemným, něžným, téměř až romantickým stiskem, pohlazením či polibkem a teprve poté dráždění zintenzivňujte. Pokud se milenec odtáhne, cukne sebou, demonstrativně zasyčí či mezi vás a jeho klenoty zasune ruku, stimulace mu nevyhovuje.

Proč nebýt jako Serena Williams

V takovém případě s drážděním přestaňte, ale ideálně se zajímejte o to, jak postupovat správně. Ostatně, partner vám to může názorně ukázat. Požádejte ho. A teď to hlavní. Za jednu z nejzásadnějších informací, o které si pánové přejí, aby dámy věděly, je přirozená poloha varlat. Nikdy se ji nesnažte změnit. Pravé varle patří na pravou stranu, to levé zase na levou. Jakékoli překrucování a násilné pozice akorát přispívají k bolesti. Tohle není tenis!

Vodní závlaha spoustu věcí usnadní

Držte šourek v dlani, za váčky jemně tahejte a zaměřte se na linku uprostřed. Je to takový ten šev okem viditelný přímo uprostřed šourku. Velmi často, i když to pochopitelně záleží na jednotlivcích, bývá mnohem citlivější než kůže okolo něj. Přejíždějte po něm jazykem, sajte, hlaďte konečky prstů a ideálně se souběžně s tím věnujte i jiné části partnerova těla.

Jak a čím podporovat jeho nadšení?

Rty udržuje vlhké, využijte sílu slin (vhodný je i lubrikační gel na vodní bázi) a nehrajte tichou poštu. S koulemi v ústech mručte, sténejte, verbálně se vyjadřujte. Zvuk se postará o ty správné vibrace, které ústní masáži přidávají tu správnou nadhodnotu DPH. Patří-li milenec k průkopníkům a experimentátorům, navrhněte mu i použití vibrátoru. Ten přiložte na oba váčky. Jestli ho hrátky s pytlíky nadchly, není důvod, proč mu nedopřát slasti o něco víc. V obchodech s erotickými pomůckami jsou k mání postroje na varlata a penis či speciální závaží, která přinášejí pocity napětí, kývání a tahání.

Zdroje: (1) www.worldblog.mysteryvibe.com/blogs/learn/ball-busting-things-should-know-about-testicles, názor autora - zbytek článku






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat