Vlastnosti ideální manželky z mužského pohledu

Vždy upravená, usměvavá, neustále dychtící po milování. Jsou snad tohle vlastnosti, které muži vyžadují od svých osudových partnerek, nebo je to celé úplně jinak? Nepodléhejte mylným dojmům!

Pochopitelně, že vlastnosti ideální manželky a partnerky se mohou lišit. Žádní dva muži nemají na chlup stejné vize, přání a požadavky, nicméně obecně většina z nich preferuje několik věcí, které pány tvorstva, aspoň co se týče lásky a partnerství, spojují. Jaká byste i vy měla být, aby se o vás mluvilo pouze v superlativech?

Žena s velkým Ž nestrká hlavu do písku

Bez ohledu na to, co se říká o medvědech, tak tahle respekt budící zvířata na lidi neřvou, jsou plachá, a pokud jim to situace dovolí, tak v případě kontaktu s člověkem radši zmizí. V rámci partnerství si z nich příklad rozhodně neberte.

Dokonalou manželkou je ta, která se svým mužem komunikuje, nevyhýbá se rozhovorům ani konfrontacím a dává otevřeně najevo, co ji trápí. Nenechává tak muže v nejistotě a nemyslí si, že jí protějšek čte myšlenky. Pánové si díky jejímu přímému a odhodlanému postoji snadněji uvědomují, v čem dělají chybu, popřípadě se dřív či později dovtípí, kde mají polevit a v čem naopak přidat. Všechno tohle vede ke spokojenosti obou stran.

Nerazí heslo „mouchy, snězte si mě“

Víte, co chcete. Máte své představy a nenecháte se životem jen tak vláčet, vy ho aktivně žijete. V případě potřeby ochotně pomůžete svému muži, pokud se dopustí přešlapu, dostane se do úzkých a těžkostí. Navzdory svému (křehkému) vzhledu a ženství se o vás povídá, že jste silná, soběstačná a ambiciózní. Rozhodně se nebudete věšet na dveřní klice jen proto, že partner přišel domů o dvě hodiny později. Získaný čas navíc totiž skvěle využijete pro činnosti, které vás baví. Mužův osobní prostor respektujete.

Nebojíte se dávat najevo své city

Partnera pohladíte na veřejnosti, vezmete ho za ruku, věnujete mu polibek. Je vám jedno, zda se někdo dívá, nebo vás nějak hodnotí, pro ostatní to neděláte. Jen oceňujete svůj vztah a nemáte strach ho neustále přiživovat a podporovat milými gesty. Vždyť i muži potřebují neustále ujišťovat o tom, že jsou milováni!

Ohledně svých sexuálních potřeb jste otevřená

„Nech mě, nevím, o tomhle se bavit nechci, a vůbec, neříkej přede mnou slovo zadek!“ V každém vztahu je sex důležitým faktorem, který rozhoduje o spokojenosti páru v ložnici i mimo ni. Muži někdy mají přehnaná a divoká očekávání, doufají, že se jim splní všechny fantazie přikrmované pornem. Leckdy v řeči těla svých milenek tápou a jdou cestou pokus – omyl. No, nikdo není dokonalý, i sebevětší bůh sexu někdy potřebuje tu správnou navigaci. Uklidněte ho tím, že mu budete říkat, co se vám při sexu líbí a naopak nelíbí. Otevřenost ohledně sexuálních potřeb obou partnerů je nutností k udržení zdravého vztahu.

Motivujete a podporujete

Ideální manželka je ta, která zbytečně nekritizuje, ale spíš se snaží svoji drahou polovičku podpořit v dobrém i ve zlém. Je hnacím motorem, pro který muž rád (a sám) udělá spoustu věcí. To se děje proto, že správná ženská je do nepohody, a pokud se v jejím vztahu objeví černý mráček, snaží se ho zahnat, tedy hledá konstruktivní řešení. Z tohoto důvodu si jí její muž nesmírně váží.

Zdroj: Názor autora, https://www.bonobology.com/qualities-ideal-wife/, https://sg.theasianparent.com/what-makes-good-wife






Celkem 2 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat