Duhové polibky hýbou světem sexu

To takhle uchováte tělesné tekutiny svého partnera a smícháte je se svými. Rainbow Kisses neboli duhové polibky zkoušejí mladí i starší milenci, navzdory tomu, že je někteří označují za nechutnost. Jak se provádějí a proč před nimi lékaři varují?

Čas od času se do ložnic dlouhodobých párů vkrade nuda a milenci mají tendenci intimní věci nějakým způsobem okořenit. (První krize podle vědců často přichází zhruba po 12 měsících soužití.) V současné době mnoho lidí zkouší něco, co se v angličtině nazývá Rainbow Kisses. Pokud si pod tímto termínem představujete něco sladkého, jste na omylu. Vlastně se jedná o něco, co slabší povahy nezvládnou.

Orální sex s výměnou  

Duhové polibky začínají orálním sexem – obvykle v pozici 69, přičemž žena má menstruaci. Spojení úst a klínů dřív či později dospěje k vyvrcholení. Žena tedy v ústech má milencův ejakulát, muž zadržuje menstruační krev. Cílem je pak políbit se a obě tekutiny si v puse smíchat. Sen všech menofilů, které vzrušuje právě menstruační krev! Sexuologové však před touto praktikou varují. Podle nich se zvyšuje riziko pohlavně přenosné choroby.

Přímá cesta do nemocnice?

Pokud je kterákoli osoba infikována nějakým virem, nemoc se může šířit oběma směry – prostřednictvím infikované menstruační krve nebo infikovaných slin. Konkrétně jde o syfilis, kapavku, chlamydie, hepatitidu B, hepatitidu C, žloutenku typu A, herpes virus i HIV a HPV. Stačí k tomu drobná ranka v ústech nebo ve sliznici genitálií.

Lékaři proto doporučují vyhýbat se orálnímu sexu, pokud partner trpí infekcí močových cest, má vředy, řezné rány, puchýře, bradavice nebo vyrážky kolem genitálií, konečníku či úst. Obecně vzato, vzhledem k tomu, že pohlavně přenosné choroby se šíří míšením tělesných sekretů, jako jsou sliny, sperma, sekrety pohlavních orgánů a krev, je tento typ sexu během menstruace riskantní.

A zase ty zuby!

Přidat se k tomu všemu musí i fakt, že většina lidí se o svůj chrup nestará tak, jak by měla. Špatná zubní péče pochopitelně infekcím a vstupu bakterií a patogenů nahrává. Co se však týče klasického pohlavního styku během periody, tak platí, že pokud je žena zdravá, tedy netrpí některou z pohlavních chorob, svému partnerovi nijak neublíží. Hodně ale záleží i na pocitech konkrétní ženy a její psychické pohodě.

Zdroje: dailystar.co.uk,  betterhealth.vic.gov.au, https://www.wisetherapylcsw.com/, https://www.womenshealthmag.com/sex-and-love/a36718951/rainbow-kiss-meaning/






Celkem 3 komentářů

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat