První měsíce roku jedou internetové seznamky naplno

Pohráváte si s představou, že vyzkoušíte sílu internetové seznamky? Právě teď máte naprosto ideální příležitost. Nepromarněte ji, nabídka možných partnerů je největší z celého roku! Stačí si tedy jen vybrat.

Jestli se nějaké měsíce roku dají považovat za seznamovací žně, pak je to leden a únor. Ale proč? Co je na tomto období tak zvláštního, že se internetovým seznamkám pod náporem nových uživatelů doslova hroutí servery?

Už tě mám plné zuby!

„Začátek roku bývá ve znamení největších manželských krizí. Hodně lidí se právě teď chce rozvést, nebo si alespoň najít tajného milence, který by je vrátil do sladkých časů randění a romantických schůzek,“ vysvětluje americký vztahový poradce a autor knih o nevěře M. Gary Neuman. Ten připouští, že ve většině případů jde o vyústění dlouhodobějších neshod. A jeho názor do puntíku potvrzují i provozovatelé on-line seznamovacích portálů, kteří hlásí nárůst aktivity o 30 až 50 procent.

Mimochodem, v těchto mrazivých dnech výrazně vyšší návštěvnost hlásí i pornografické stránky, stejně jako prodejci kondomů a erotických pomůcek. Tedy alespoň podle amerického deníku The Washington Post. Není to tedy jen o touze po něčí náruči, i chuť na vášnivé dobrodružství tu jistě sehrává nemalou roli! Chcete také hledat partnera ve virtuálním světě? Za pokus to jistě stojí. Klíčem k úspěchu je samozřejmě založení lákavého profilu, který z vás udělá hodně horké „zboží“. Jak si udělat tu nejlepší reklamu?

Fotka řekne víc než tisíc slov

Provozovatelé těchto portálů za nejdůležitější faktor považují fotografii. Ta by prý měla znázorňovat jenom vás, takže ty momentky s přáteli si nechte jenom pro své vlastní účely. Hodně pomůže, když se na snímku budete přirozeně usmívat. Také si dejte tu práci a zodpovědně vyplňte všechny kolonky. Neuvádění důležitých informací budí podezřelý dojem. A poslední zásada? Držte se pravdy a nikdy si nevymýšlejte. Nikdy totiž nevíte, kdy ctitele, se kterým si píšete, potkáte osobně…

Zdroje: elitedaily.com, theguardian.com, psychologytoday.com, washingtonpost.com






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat