Tajemství zábavnějšího sexu

Stereotyp, nuda, monotónnost. Myslíte, že vás ve vašem sexuálním životě nečeká už nic moc příjemného a překvapivého? Vezměte ho do svých rukou a udělejte sex hravým a zábavným. Tyhle triky vám v tom pomohou!

Sex je jednou z forem komunikace. Sexperti říkají, že byste se ho nikdy neměli dobrovolně vzdávat, protože to do vztahu jako takového přináší spoustu problémů. Už nechcete pokračovat se starými sexuálními zvyky a praktikami? Zkuste něco nového a rozehrajte šachovou partii plnou smyslnosti a kreativity!

Vystupte ze své komfortní zóny

Jednoduše opusťte ložnici a možná i samotný byt. Se sexem na veřejnosti je spojeno mnoho potenciálních změn, včetně rizika, že budete přistiženi. Mozek začne produkovat dopamin, hormon štěstí nebo taky hormon neřesti. Zvyšuje prožitek a prohlubuje pocit pohody (1). Tak zaberte výtah, společný sklep, balkon nebo terasu. Jen se ujistěte, že vás nikdo nechybí.

Najděte nové způsoby vzájemného dotyku

Dotek se nemusí omezovat pouze na ruce. Nyní je ten správný čas ho okořenit. Mohli byste se o sebe třít způsobem, který zvýší sexuální touhu. Ke stimulaci erotogenních zón využijte peříčka nebo obyčejnou šňůru s korálky. Tou přejíždějte po citlivých oblastech těla, omotejte ji okolo penisu, zavěste na krk a nechte korálky přejíždět po bradavkách. Jakékoli dráždění bez přímého použití prstů je nevšední a zajímavé. Mohli byste se také poplácat po zadku, konkrétně jeho masitých částech. Přináší to uvolnění a nevšední vjemy (2).

Nakupte sexuální hračky

Sexuální hračky jsou skvělým způsobem, jak okořenit sexuální život (2). Pro začátek se doporučuje nákup jedné pomůcky, kterou vyberete společně s partnerem. Nebo mu ji předneste jako překvapení. Oblíbené jsou masážní hlavice pro páry i jednotlivce nebo vibrátory ve tvaru podkovy, které se zasouvají užší částí do pochvy, přičemž jejich vibrace stimulují nejen G-bod, ale také penis při pronikání. Druhá část pak pečuje o klitoris. Dvojité potěšení, dvojitá radost!

Buďte někým jiným

Staňte se dominou, zdravotní sestřičkou, policistkou, sekretářkou, školačkou nebo roztleskávačkou, partnera stylizujte do role zhýralého učitele, věznitele, lékaře či pacienta. Obvykle vám k tomu postačí pár kousků oblečení. Tyhle hrátky vás oba povzbudí a postarají se o nezapomenutelné chvíle. Stačí se jen uvolnit a na chvíli zapomenout, kým ve skutečnosti jste.

Nechte si popisovat to, co děláte

Požádejte partnera, aby vám slovně popisoval, kdy se cítí dobře. Ať už na něm jezdíte nebo se ho dotýkáte, začněte velmi jemně, ale následně zvyšujte rychlost i tlak. Ať partner říká, co je pro něj příjemné. (Ze začátku počítejte s ostychem, ale ten časem přejde.) Vytváří to určité sexuální napětí, jež zároveň přispívá k odtajnění skrytých tužeb. Roli aktivního a pasivního partnera si pochopitelně posléze prohoďte. 

Zdroj: Názor autora, (1) www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0031938404003579?via%3Dihub, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4844976/






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat