Intimitu lze podpořit i kreativním způsobem

Večeře, svíčky, hudba a víno. Podobná předehra může být skvělá, tedy pokud se neopakujte až příliš často. Chcete-li do své ložnice vnést trochu svěžejšího větru, nešetřete spontánností a ke škádlení použijte alobal, rukavici i jídlo!

Sex je důležitou součástí vztahů. Z různých anket vyplývá, že se lidé žijící v páru milují v průměru čtyřiapadesátkrát ročně, což je přibližně jednou týdně. Pohlavní styk obvykle začíná předehrou, která má podobu hlazení erotogenních zón, líbání a škádlení. Co jí takhle dodat trochu kreativity, bláznovství a divokosti? Tyhle typy ji promění v nekonvenční zážitek!

Škádlete aluminiem

Ochrání svačinu, nabrousí nůžky a tyká si s troubou. Alobal se ale dá využít i mnohem kreativněji. Americká sexpertka Olivia St. Claire doporučuje kousek odstřihnout a zabalit do něj pánská varlata. Když pak do alobalu budete ústy hučet, zvuk mužské váčky rozechvěje a příjemně rozdráždí. Ostatně, zmíněnou techniku si můžete vyzkoušet i na sobě. Do alobalu zahajte svůj hrudník a nechte si rozezvučet bradavky. Cink!

Vykoupejte se v alkoholu

Něco to stojí, ale tenhle zážitek se na peníze přepočítávat nedá. Připravte koupel z piva nebo sektu, sexu to dodá šmrnc. Pivní lázeň regeneruje organismus, ta bublinková zase vytváří pocit přepychu a wellness procedury někde na zámku. Ideální je se během koupele namasírovat a pít ten samý druh alkoholu, co je ve vaně. (Samozřejmě střídmě.)

Přišťavte ruční práci

Erotická pomůcka nemusí stát majlant. Tam, kde se prodávají pracovní oděvy, si pořiďte rukavici s výstupky v dlaňové a prstové části. Nasaďte si ji, penis uchopte u jeho základny a stáhněte předkožku. Rytmicky se pohybujte nahoru a dolů. Struktura rukavice dodá masturbaci zcela nový rozměr. Ostatně, když vám s ní milenec bude přejíždět po zádech, naskočí vám husí kůže.

Uspořádejte raut

Jedlé spodní prádlo se v erotických obchodech nabízí naprosto běžně. Koupit se dá podprsenka z bonbonů, stejně jako sladká tanga pro muže či ozdoby na bradavky s ovocnou příchutí. Dobroty a sex k sobě prostě pasují, proto do předehry klidně zařaďte to, co vám cvrnkne do nosu. Partnerovo tělo obložte hroznovým vínem a banány a „zakápněte ho“ rozpuštěnou čokoládou. Taky použijte okurku.

Tu ochlaďte v ledničce nebo naopak mírně ohřejte v mikrovlnce, natáhněte na ni prezervativ a zneužijte ji jako dildo. Nebo vezměte hrst špaget, ty pořádně promastěte máslem či olivovým olejem a partnerovi je omotejte okolo penisu. Pak pomalu jednu po druhé rozmotávejte a vytahujte. Jak smyslné hadí klubko!

Zdroj: Názor autora - celý článek






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Cuketová polévka se sýrem

(4 hlasů)

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat