Znuděný milenec v posteli

Bez ohledu na to, jak často se s partnerem milujete, fyzické spojení do vztahu jednoznačně přináší spoustu výhod. Tedy pokud je ideálně spojené i s psychickou relaxací. Neděláte náhodou v posteli tyhle věci, které milování přetvářejí na plytkou záležitost?

Ne nadarmo si říká, že kdo si hraje, nezlobí. Nuda je zabijákem libida. Někdy jí můžete jít naproti. Nejen vůči partnerskému vztahu, ale i tomu milostnému. Ať se vám to líbí, nebo ne, těmito pěti záležitostmi v posteli nudíte svého milence k smrti!

Tváříte se jako při mučení

Nadšení plodí nadšení, o tom není pochyb. V případě, že si jen lehnete na záda, s laxním výrazem ve tváři, a vyčkáte, až milenec se sexem skončí, nemůžete očekávat, že ze styku s vámi bude mít bůhvíjakou radost. Vaše mdlost a fádnost se velmi lehce přenáší i na druhou stranu a dělá z milování únavný a všední zážitek.

Počítáte minuty

„Už budeš?“ Sex není maraton, a i když muži mohou dospět k orgasmu mnohem dříve než ženy (stačí jim k tomu několik málo minut pohlavní stimulace), nemají zájem, aby je někdo popoháněl. Chtějí si jít vlastní cestou, proto je uvádí do letargie, pokud jim dáváte najevo, že jsou příliš pomalí a neohrabaní. A že na ně vlastně ani nemáte čas.

Přeskakujete intimitu

To, že samci nepotřebují předehru a stačí jim jen sáhnout pod trenky, patří k ještě stále žijícím mýtům. Špatný sex se od toho dobrého pozná podle stupně intimity, to znamená ochoty nesoustředit se pouze na konec sexu (vyvrcholení), ale i to, co mu předchází. Doteky, hlazení, líbání, objímání… Pánové jsou díky tomu mnohem šťastnější, přeskakování všech těch příjemných fází pohlavního styku je dřív či později uvrhá do beznaděje.

Nejste přístupná

Změny jsou kořením sexu. Nemusí být velké, obvykle stačí přesunout se z ložnice do obýváku, na balkon, terasu, půdu… Nebo vystřídat noční milování za to ranní, které ulevuje od stresu a dodává energii, takže vás připraví na nový pracovní den. Rozmanitost vztahu a sexu milostnému životu dodává šťávu a předchází stereotypu. Nejste-li přístupná ani k minimálním obměnám, přáním, fantaziím a připomínkám ze strany milence, dotyčný není v posteli šťastný. Pochopitelně, že pro něj potřebné vzrušení a interakci může vyhledávat jinde.

Jedete podle neměnného scénáře

Partner sex zahájí jako první, vy se necháte líbat, pak orálně uspokojit, načež si lehnete na bok a umožníte milenci, aby do vás zezadu vstoupil a dospěl ke svému orgasmu. Přesně takhle se milujete v pondělí, v úterý i v sobotu. Není divu, že se protějšek cítí mizerně. Pokuste se být víc spontánní a živočišná. Pro muže je lepší čelit živelné pohromě než ztrátě dynamiky.

Zdroj: Názor autora - celý článek






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat