Celebrity tváří erotických hraček

Zpěvačka, co má vlastní vibrátor nebo herečka, která je spolumajitelkou sexuální wellness značky? A proč vlastně ne. Je to profesní změna na odreagování!

Jennifer Lopez, Britney Spears, David Beckham i Donald Trump. Všechny tyhle osobnosti mají vlastní parfém, který pohádkově vydělává nejen jim, ale i kosmetické značce, se kterou spolupracují. Tohle už nikoho nepřekvapí! Co se ale stane, když se celebrity vrhnou na prodej erotických pomůcek pro dospělé? To je na trhu teprve ten správný šrumec! Která slavná žena používá svoji tvář k propagaci sexu – a vůbec se za to nestydí?  

Cara Delevingne

Pro anglickou modelku, herečku a zpěvačku nebyla erotika tabu asi nikdy. Ostatně, v rozhovorech do médií často otevřeně přiznává, že svou heterosexuální, bisexuální ani homosexuální orientaci nijak nevymezuje, protože si ráda zalaškuje s muži i ženami. Je tedy jasné, že tahle kráska se nebrání ničemu! S vervou se vrhla i do podnikání, protože je spolumajitelkou a kreativní poradkyní britské společnosti Lory DiCarlo, která se zabývá vývojem a distribucí pomůcek k objevení vlastní sexuality a intimního potěšení. Kdo další má takto neobvyklý „vedlejšák“ (1)?

Lily Allen

Ani britská zpěvačka Lily Allen se toho nebojí. Chopila se příležitosti a ruku v ruce s německou značkou Womanizer uvedla na trh svůj vlastní vibrátor s názvem Liberty. Jak asi probíhala jeho výroba a samotné testování? Zřejmě si to vyžádalo mnoho večerů a vrnivých vášnivých chvilek, než se onen lechtivý produkt vyladil do posledního detailu… A máme tu i třetí osobnost, která má k tématu blízko. Vzhledem k její profesní minulosti se to přímo nabízelo (2)!

Dakota Johnson

Co se vám vybaví jako první, když se řekne 50 odstínů šedi? Je to snad smyslný pan Christian Grey v podání fešáka Jamieho Dornana? Nebo si vzpomenete na nevinnou studentku Anastacii Steel, která jeho kouzlu naprosto propadla? Dakota Johnson, jež si v odstínové trilogii zahrála, při natáčení erotických scén viděla bezpočet hraček pro začátečníky i pokročilé, což ji zřejmě inspirovalo. Stala se totiž spolutvůrčí ředitelkou sexuální wellness značky Maude (3).

Zdroje: (1) cs.wikipedia.org/wiki/Cara_Delevingne, (2) cs.wikipedia.org/wiki/Lily_Allen, (3) en.wikipedia.org/wiki/Dakota_Johnson






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat