Nudu z ložnice vyžene robertek s popruhem

Hledáte v posteli vzrušení a novost? Můžete vyzkoušet pegging, nad kterým se rozplývají všechny páry, jež svoji intimitu prohlubují a posouvají. Je u něj možné prožít neskutečně silný orgasmus!

V posteli si můžete užívat klasickým způsobem, třeba při misionáři, nebo dát přednost kreativitě. Ta je zvlášť po nějaké době vztahu potřebná, což dosvědčuje i věda. Účastníci studie, kterou provedli vědci na Mnichovské univerzitě Ludwiga Maximiliána a kterou uveřejnil odborný časopis Archives of Sexual Behaviour (1), byli požádáni, aby ohodnotili kvalitu svého sexuálního života.

Po analýze výpovědí 3 000 lidí ve věku od 25 do 41 let se ukázalo, že sexuální spokojenost vrcholí kolem jednoho roku. Po této době většina lidí hledá nějaké povyražení a aktivitu. Jednou z technik, jež se v rámci poznávání těla toho druhého a udržení jiskry ve vztahu využívá, je masáž pánské prostaty. Tenhle orgán je tak trochu tajemný a nepochopený!

Praktika nejen pro zvědavé

Žláza velikosti vlašského ořechu, která se nachází mezi mužským močovým měchýřem a jeho konečníkem, produkuje tekutinu, jež se vypuzuje jako součást semene během ejakulace. Její masáž většina mužů považuje za příjemnou natolik, že díky ní dosahují bouřlivého orgasmu. Proto někteří milenci zacházejí ještě dál a obstarávají si popruh s dildem, kterým žena proniká do milencova konečníku, kde se nachází mnoho nervových zakončení. Této praktice se říká pegging (2). Ten se s kdysi tabuizovaného činu mění v populární záležitost.

Oddej se mi – naplno

Pegging (2) může být zábavný a vzrušující, pokud se do něj zapojí oba partneři (samozřejmě dobrovolně). Jeho princip spočívá v tom, že si žena oblékne postroj s robertkem a tím (většinou z pozice zezadu) obšťastňuje mužův řitní otvor. Páry, které to takto praktikují, často hovoří o hluboké rozkoši a neskutečném pocitu, který prožívají. Mnohým se líbí prohození rolí a hrátky s dominancí (nadřazeností) a submisivitou (podřízeností). Nárůst popularity peggingu pak ukazuje, že zvědavější páry jsou připraveny opustit tabu a stereotypy a prozkoumat nové zdroje potěšení a intimity. Patříte k nim? Pak se na anální stimulaci náležitě připravte.

Mozek jako největší erotogenní zóna

Jako u každého sexuálního aktu, zvláště u těch, které jsou nové a experimentální, je důležité postupovat pomalu (2). A komunikovat. Nejdříve milence nalaďte a uvolněte – doteky, líbáním hlazením, společnou masturbací a podobně. Jeho nervy se musí zklidnit a řitní otvor uvolnit. Poté pokračujte stimulací namazaným prstem, opatrně jej zasuňte mezi půlky. (Pamatujte, že silikonové lubrikanty si nerozumí se silikonovými hračkami, narušují jejich povrch.)

O první průnik se podělte

Připněte si postroj (popřípadě popadněte malý až středně velký anální kolík) a párkrát přejeďte špičkou robertka po milencových slabinách. Nazvěte to kupříkladu „zvykáním“. Ideální je, když si erotickou hračku muž sám osahá a zavede společně s vámi. Umožní mu to kontrolovat tenhle průkopnický a premiérový průnik a minimalizovat nepohodlí. Jakmile je dildo uvnitř, provádějte kopulační pohyby, ale nenechte pomůcku, aby se ze zadnice vysouvala úplně celá, spíš se snažte co nejvíc ji udržet na prostatě. Postupujte pomalu a opatrně. Pravidelně se s partnerem ujišťujte, zda se mu to, co děláte, líbí (3).

Zdroje: (1) www.springer.com/journal/10508, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4964098/, (3) názor autora






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34
24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat