Žhavá místa k sexu

Postel je dobrá, nic proti ní, ale když vystoupíte ze své komfortní zóny a milování si užijete i mimo čtyři stěny ložnice, zvýšíte ve svém těle produkci neurotransmiteru dopaminu, hormonu štěstí a neřesti. Vrátíte se tak do dob, kdy jste se jeden druhého nemohli nabažit!

Léto je ideálním ročním obdobím, které nahrává vášni, rozkoši a dobrodružství. Tak se vzdejte pohodlí své postele, vyjděte ven a okuste něco nového. Tohle jsou nejlepší místa k sexu, která můžete vyzkoušet!

Schodiště

Pro ty, kdo domů chodí po schodech, máme dobrou zprávu. Schodiště se může stát vynikajícím útočištěm a poloveřejným prostorem, který udrží milostný život v pikantním módu. Už jste někdy pokřtili schody na půdu či do sklepa? Ideální příležitost je přímo před vámi a souběžně s ní i šance na nejchlípnější prstění (fingering) nebo orální sex vůbec. Opřete se o zeď nebo o zábradlí, dejte nohy od sebe a nechte milence, aby si o schůdek níž pod vámi udělal pohodlí. Jak by řekl americký herec George Clooney (61) ve známé reklamě na kávu: „What Else?“ (Co jiného?)

Terasa, balkon nebo střecha

Soukromý piknik s dekou, lahví dobrého vína, svíčkami a noční oblohou se v ideálním případě zvrtne v něco víc. Že kolem sebe nemáte park, les ani louku? Nevadí, využijte terasu, střechu a balkon. Použijte odpuzovače hmyzu, popadněte proutěný košík s dobrotami a připravte se na to, že vám společnost budou dělat hluky z okolního prostředí, ptáci a zvuk letadel. Oproti tichému až sterilnímu prostředí postele vítaná změna!

Dvorek

Chcete-li se cítit divoce, svobodně a nespoutaně, přestaňte s puritánstvím, odhoďte svršky a vydejte se do divočiny. Tedy aspoň pro vás známé divočiny – na vlastní dvorek. Pokud poskytuje aspoň minimální soukromí, máte štěstí. Schovejte se za záhonky a keře nebo ještě lépe, postavte stan a přespěte v něm.

Pokud doma máte i houpací síť, neváhejte ji přivázat mezi dva stromy. Dá se totiž považovat za provizorní a poměrně levnou erotickou pomůcku, která otevírá nové, nečekané dimenze sexuálního potěšení! Neříkejte, že jste si nikdy nepřáli vyzkoušet neobvyklé polohy při maximálním pohodlí… Až skončíte, jistě rádi skočíte pod venkovní solární sprchu, pod kterou stihnete ještě pár dalších vlhkých polibků.

V kuchyni

Přece jen jste příliš konzervativní, takže dáváte přednost prostředí, které je vám důvěrně známé. Možná, že skutečně patříte k typům lidí, kteří se nejlépe cítí, když je nic nerozptyluje. Právě pro vás může být vrcholem opuštění ložnice a přesunutí se o pár metrů vedle. Kam? Nevynechte kuchyň a konkrétně kuchyňský ostrov, jenž se stal módním prvkem posledních let.

Primárně vytváří přirozenou hranici mezi kuchyní a ostatním prostorem, bývá k němu volný přístup ze všech stran, dá se na něm sedět a ležet s hlavou svěšenou dolů. Takhle se do mozkovny nahrne krev, čímž je orgasmus intenzivnější. Pakliže se vám ostrov zdá trochu ušmudlaný, oblečte si sexy kostým služebné, popadněte utěrku a zahrajte si na náročného klienta a neposlušnou uklízečku, která si místo honoráře zaslouží výprask.

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat