Muže v posteli rozpálí vzrušující sex fráze

Naučit se, jak vzrušit muže, je zásadní, pokud s ním chcete mít zábavný sexuální vztah. Naštěstí je to opravdu snadné, a to kolikrát i bez dotyků. K tomu, aby se pánové náležitě rozparádili, totiž stačí pouhé fráze! Které patří k těm nejlepším?

Elegantní černé nebo hříšné červené spodní prádlo muže nepochybně rajcuje úplně stejně jako pohled na masturbující ženu, která si self-service vyloženě užívá. Technik, jak u samců zvýšit krevní tep a tlak ale existuje několik, včetně slov a frází, jež mají na muže takový vliv, že v nich vyvolávají smyslnou odezvu. Inspirujete se? Na tyhle rozpalující věty si pořiďte zbrojní pas!

„Bože, nepřestávej!“

Nazvat milence bohem (i když v přeneseném slova smyslu) je pro pány potvrzením, že si u vás vedou moc dobře. Samozřejmě záleží na tom, jak to říkáte. Pokud se vyslovíte naprosto přirozeně a upřímně, navíc třeba s přivřenýma očima, vaše fluidum, kouzlo osobnosti v kombinaci s nastupujícím vzrušením u partnera stoprocentně zajistí kvalitní erekci.

„Je mi tak krásně“

Sex je zdrojem potěšení, o tom není pochyb. Jakmile během něj dospějte do momentu, kdy se milenci plně odevzdáte, je to, jako byste malého chlapce vzala do Disneylandu. Vy se cítíte neuvěřitelně – a on to s vámi milerád sdílí, tak se nebojte vyjádřit a dokázat mu, že je původcem vašich příjemných pocitů!

„Chci to“

Nejspíš není třeba cokoli dodávat. Otevřený, slovní souhlas, v jehož podtónu se ukrývá poselství, že když se pochva nepotká s penisem, pak nastane konec světa, bývá nesmírně výmluvný!

„Strašně mě vzrušuješ“

Tato fráze patří mezi nejlepší komplimenty, jež můžete muži dát, protože mu v podstatě říkáte, že má na to, aby vás dokázal rozpálit a uspokojit.

„Dělej si se mnou, co chceš“

Roztáhněte nohy, ruce zkřižte za zády, odhoďte pramen vlasů z krku a významně se na milence zadívejte. Co myslíte, že v takovou chvíli chce slyšet? „Dělej si se mnou, co chceš.“ To je ta pravá afrodiziakální věta, která danému okamžiku dodává pořádně jiskřivý náboj! Díky ní se pánové často cítí nadrženější, průbojnější a dominantnější. Není divu, že se u nich chuť na sex zvýší během několika málo vteřin.

„Už to nevydržím“

Je to naléhavé a strašně to spěchá! Co? No přece stimulace erotogenních zón a ideálně i orgasmus, který tedy není tím hlavním motorem, ale už jen zmínka o něm dokáže pořádně nastartovat mysl i tělo. Podle sexuologů vyvrcholení patří k účinným afrodiziakům, nad nímž pánové nepřestávají žasnout. Směle se tak může postavit do společnosti kotvičníku zemního, ženšenu pravého a peruánského prášku maca. V porovnání s nimi je ale zdarma….

Zdroj: Názor autora - celý článek






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat