Sexuální deky pro milostné potěšení

Kdy jste jako pár naposledy investovali do svého milostného života? Možná, že právě teď by si zasloužil povzbuzující injekci. Se sexuální dekou si užijete spoustu zábavy. Vsadíte se?

Uvolnit se a oddat se sexuálnímu pokušení je zvlášť pro ženy nesmírně obtížné. Nejen, že neumí „vypnout“, ale ony si i dělají starosti s okolním prostředím a hygienou. „Nemám čas prát skvrny na prostěradle. A vlastně ani náladu!“ Neříkáte zrovna tohle až podezřele často? Pak musíte vědět, že lidé používají šikovné „sexuální přikrývky“, aby zlepšili svůj milostný život. Kde se dají koupit a proč si je obstarat ještě dnes?

Ta největší výhoda ze všech: Budete klidnější

Lakované napínací prostěradlo s gumou určené přímo pro sexuální hrátky prodává každý dobrý obchod s erotickým zbožím, nicméně pokud nechcete investovat něco okolo pěti set až sedmi set korun, v nouzi si vystačíte s nepropustným chráničem matrace. Ten na jednolůžko vyjde zhruba na dvě stovky a sehnat se dá v obchodě s nábytkem a bytovými doplňky.

U obou případů platí, že s tekutinami, potem, masážními oleji, svíčkami, močí, spermatem a ano, i fekáliemi, může přijít velký nepořádek, který ani pračka neodstraní. Sexuální přikrývka ochrání prostěradla a povrchy, takže zároveň zbavuje i stresu. Po hrátkách jej v ideálním případě stačí otřít navlhčeným hadříkem, osušit a schovat zpátky do skříně. Skutečně něco takového potřebujete?

Pokud použijete sexuální deku k zakrytí oblasti, kterou používáte, omezí to potřebu běhání k pračce. Tahle vychytávka se hodí všem párům, které rády experimentují s jídlem, lubrikanty a dalšími mazivy, nicméně zvlášť ji oceňují ženy, jež prožívají mokrý orgasmus. Ochrana postele ovšem přichází vhod i během menstruace.

Čím se řídit při nákupu?

Zkontrolujte rozměry matrace a vyberte si z bohaté nabídky erotických obchodů. Přikrývky jsou k mání ve formě přehozu a nemusí pokrývat celou postel nebo povrch, takže v závislosti na tom možná budou potřeba dva kusy. Odborníci tvrdí, že ty nejlepší deky a přehozy mívají více vrstev. Zatímco jedna strana je vyrobena z měkké bavlny, která při sexu poskytuje pohodlí, druhá je voděodolná. Je také důležité zajímat se o to, aby se deka eventuálně dala prát v pračce. Pak už ji jen stačí používat a čerpat ze všech jejích výhod. Máte dostatek masážního gelu?

Zdroje: Názor autora - celý článek






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat