Milostný život podle znamení zvěrokruhu

Někdo hraje s lepšími kartami a někdo to má v lásce o kapku složitější. Které znamení zvěrokruhu, alespoň na základě výsledků seznamovacích aplikací, má nejlepší milostný život?

V lásce to nejde tak, jak byste si to představovali? Důvodem by mohlo být nejen vaše chování při seznamování a prvním, druhém nebo třetím rande, nebo vašimi preferencemi ohledně typu hledaného muže nebo ženy – ale možná i znamením zvěrokruhu. Dá se totiž předpokládat, že existují znamení zvěrokruhu, která mají tendenci získat spoustu plusových bodů už při komunikaci online, a díky tomu pak mají více žádostí o osobní schůzku. Jste jedním z nich?

Jak uvádí zpravodajský portál usatoday.com, analýza, kterou provedla seznamovací aplikace Bumble, odhalila, které znamení zvěrokruhu si v počtu největšího zájmu a randění vede obzvláště dobře. Pokud právě teď doufáte v obrat k lepšímu, pak jedině tehdy, že jste se narodili ve znamení Lva.

Podle astroložky Kathleen Medina (1) jsou lidé narození ve znamení Lva od přírody docela pohodoví, společenští, přátelští, velkorysí a charismatičtí – takže dává dokonalý smysl, že toto znamení zvěrokruhu má největší štěstí v lásce.

Ani další znamení ale nepřijdou zkrátka

Jestli nejste zrozeni ve Lvu, pak nevěšte hlavu, protože vítěz může být sice jenom jeden, ale ani druhé nebo třetí místo v pořadí nemusí být nutně k zahození. Například právě na druhém místě se umístilo znamení Raka, které je v seznamovací aplikaci Bumble velmi úspěšné, následováno v těsném závěsu znamením Býka.

A vzhledem k tomu, že stále více lidí přidává astrologii větší význam, není divu, že se seznamovací aplikace snaží začlenit kolonku o znamení zvěrokruhu i do uživatelského profilu. Medina to vidí jako jasnou výhodu, protože každý, kdo se zaměří na přitažlivost a souznění jednotlivých znamení zvěrokruhu, také získává lepší pohled nejen na vlastnosti druhého člověka, ale i sebe sama.  

Zdroj: (1) www.eu.usatoday.com/story/life/2022/04/29/astrology-dating-tinder-bumble/7207930001/






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Cuketový krém s parmazánem

(8 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34
24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat