Při randění je důležité zůstat sama sebou

Jsem dost dobrá? Seznamování v dnešní době přináší spoustu nejistot. Máme pro vás pár tipů, jak si zachovat sebevědomí a zůstat samy sebou.

Jít v dnešním době na rande přináší především jedno – nejistotu. Ptáte se, jaké jsou úmysly toho druhého, nebo si děláte starosti, zda vás má vůbec rád. Nepodléhejte panice – jste jako mnoho jiných žen.

Nesmíte ale zapomínat, že hledáte vhodného partnera. Pokud budete při hledání sebevědomí, budete moci důvěřovat své intuici a nezaměňovat své vlastní potřeby za potřeby druhých. Díky tomu budete také vnímavější k varovným signálům. Abyste se tedy opravdu dobře poznali, musíte si nejprve věřit. Tato přísná pravidla randění silných žen vám pomohou.

Zůstaňte sami sebou

Ohýbat se pro lásku je nejen neuvěřitelně vyčerpávající, ale také nepříliš účinné. Ať tak či onak, nakonec dojdete do bodu, kdy se vrátíte ke svému pravému já. To však vysílá rozporuplné signály a partnera to mate. Takže v první řadě je nejlepší to nenechat dojít tak daleko. Nevkládejte svou laskavost do rukou cizího člověka. Zůstaňte autentičtí hned od začátku – i když riskujete, že se k osobě, se kterou mluvíte, nebudete dokonale hodit. Spolehněte se na svou intuici a své požadavky. Správný muž to ocení!

Klaďte správné otázky

Říká se, že láska je slepá. Ale ve skutečnosti je to mnohem víc než to. Snad jen to, že se neustále chceme líbit, je oslepující. Protože když se při seznamování soustředíte pouze na to, nikdy nezjistíte, zda spolu jako pár ladíte. Proto je klíčové klást si správné otázky. Namísto toho, abyste se sami sebe zeptala: „Stojím za to, aby se mnou chodil?“ nebo „Bude mě mít stále rád, když mu to řeknu?“ zeptejte se sama sebe, zda odpovídá vašim potřebám a plánům do budoucna. Silné ženy odvážně shazují růžové brýle a vidí, co je pro ně opravdu důležité.

Nastavte si hranice

Ať už jde o nedochvilnost nebo vychloubání, pro každého z nás existují určité způsoby chování, které jsou prostě nepřijatelné a nelze je přehlédnout. Proto bychom to neměly dělat ani my. Od této chvíle se již snažíme nenacházet výmluvy pro ostatní! Sebevědomé ženy si stanovují jasné hranice a drží se jich. A je nejlepší je nastavit co nejdříve! Jinak se z tohoto začarovaného kruhu nedostanete.

Nevracejte se do minulosti

To, že vám v minulosti někdo ublížil, neznamená, že se vám to stane znovu, až příště poznáte jiného člověka. Můžete se sebevědomě rozhodnout dát lásce další šanci – a začít s prázdným listem. Protože pokud se soustředíte pouze na minulou bolest nebo chyby, přepadne vás cynismus. Když to nezkusíte znovu, budete škodit jen sama sobě. Místo abyste se držela minulosti, můžete se poučit ze svých zkušeností a vyzkoušet nové strategie seznamování.

Nebojte se hádat

Většina lidí se konfliktům ráda vyhýbá a rozdílnost názorů bere jako znamení, že partnerství nemůže fungovat. Diskuse v rané fázi seznamování může být cenná. Tak můžete poznat, jak se navzájem vypořádáváte s konflikty. Proto se silné ženy nevyhýbají kontroverzním tématům. Naopak: Tu a tam je dokonce samy začínají. Mluvte o tom, co vás rozčiluje! Ukáže vám to, co potřebujete vědět o budoucím potenciálu vašeho vztahu. Ale i zde platí: Lepší brzy než pozdě!

Zdroj: názory autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat