Šťastné páry si každý den řeknou tyto věty

Pokud chcete žít ve zdravém a šťastném vztahu, je komunikace s partnerem jedna z nejdůležitějších věcí. A některé věci je dobré si říkat každý den.

Začátek vztahu je většinou velmi přátelský a harmonicky. Čím déle jsme však spolu, tím pohodlněji se ve vztahu cítíme. To je velmi dobré a důležité. Teprve když se z vašeho vztahu stane vaše komfortní zóna, můžete se na partnera zcela spolehnout a důvěřovat mu. Zároveň s tím ale náš partner vidí i naše ošklivé stránky. Jako když máte špatnou náladu a změníte se v malého draka. Aby váš vztah neskončil po první hádce, je důležité, abyste si každý den řekli pět zásadních vět.

Děkuji

Vždy svému partnerovi přece děkujete. Opravdu vždy? Občas některé věci považujeme za tak samozřejmé, že na ně můžeme zapomínat. Udělal vám kávu? Pomáhá vám s projektem? Dělá vám dobré jídlo nebo vám po dlouhém dni připraví vanu? To všechno jsou maličkosti, které rychle bereme jako samozřejmost. Za takové věci nezapomeňte svému partnerovi poděkovat.

Dělám to rád!

To trochu souvisí s první větou. Když se milujete, mělo by být naprosto normální a samozřejmé, že oba partneři dělají jeden pro druhého něco navíc, uleví partnerovi nebo to dokonce společně řeší. Protože prostě rádi podáte svému blízkému pomocnou ruku a podělíte se o břemeno.

Jaký jsi měl den?

Úspěšný a šťastný vztah závisí na tom, zda se partneři jeden druhému svěřují, co během dne zažili. Během dne zažíváme různé věci a každý se musí potýkat se svými malými problémy a starostmi. Ve vztahu je proto důležité, abyste si vyměňovali nápady, měli někoho, kdo se o vás zajímá a chce se podílet na vašem životě. 

Věřím ti!

Každý z nás přijde do fáze, kdy o sobě začne pochybovat. Pracovní pohovor, trapný rozhovor s kamarádem nebo něco, čeho se děsíte. Když partnera čeká velký krok, potřebuje vaši podporu – stejně jako vy potřebujete jeho, když procházíte změnou. Nic není tak motivující jako člověk, který ve vás věří. 

Miluji tě!

Tohle jste jistě čekali, ale znáte také pravý význam? Nejde o to, jen tak rychle říct „miluji tě“, ale o upřímné vyznání lásky, které se dá vyjádřit i různými způsoby. Jde o to ukázat partnerovi, že vaše city jsou silné i po letech. A jde také o vytvoření emocionální sítě, tak pevné, že do ní moou oba partneři bezmyšlenkovitě padnout. Nepřestávejte sdílet své pocity, dávat si polibky a říkat věty jako "Věřím v tebe" nebo "Jsi můj hrdina". To jsou výjimečné okamžiky, které dělají velkou a opravdovou lásku!

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8710473/ - celý článek






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat